BÄBIS



Idag åkte vi och träffade min kusins bäbus. Mamma fick äntligen ge bort alla barnkläder som hon köpt på sig. Jag tror att hon passar på eftersom hon vet att jag inte kommer att skaffa barn.
Jag tycker nästan lite synd om henne eftersom jag vet att hon så gärna skulle vilja bli mormor. Jag menar, alla tar ju för givet att deras barn ska skaffa barn så småningom, för det gör ju alla. Alla strävar ju efter mamma, pappa , barn , golden retriver , radhus och volvo. Och så slås deras familjedrömmar i spillror när deras avkommor väljer att inte föröka sig.

Så jag tycker lite synd om henne. Men det är tur att hon jobbar på dagis iallafall.


DONKEY


 

CSS - Rat is dead

Sagan om ringen

På filmkunskapen i fredags fick vi se en dokumentär om Sagan om ringen inspelningen så det var ju klart att jag blev sugen på ett Lord of the rings maraton.

Jag kom bara att tänka på hur jag och mina kompisar satt och garvade åt en parodi på ett klipp från filmen för ett par år sedan. Så jag letade upp det och det var nästan lika roligt som förut!



Här vare brudfylla







Lånade av Agge

Nu ska jag åka ned på stan med Natha och se på gamla bilar.


Bakfull som en jude

Jag är kanske lite efter, men jag har börjat höra hur ungdomar lägger till som en jude när de vill berätta hur hungriga , trötta , kissnödiga osv de är. Man kanske alltid har sagt så, vad vet jag.

Kanske är jag töntig, men är inte det väldigt kränkande ? För det syftar ju på andra världskriget och koncentrationslägrena osv. För jag tror inte att alla judar går runt med magont hela tiden.

För mig så skulle det ta emot att spotta ut de där orden. Nog för att jag kan garva om någon heilar helt oväntat, som i Eurotrip tex. Det är stötande, men när det kommer helt plötsligt så kan man fnissa till lite. Men jag ska tala om att jag ångrar mig direkt efter varje gång jag garvat åt något Hitlerskämt.


Men att sitta och säga jag är trött som en jude bevisar ju bara hur jävla borta man är.

Jag blir bara så uppretad av , ja fjortisar säger man kanske inte längre , men yngre flickor som sitter och pratar en nivå för högt och lägger till som en jude efter var tredje mening.


Jag bröt

.. min vita månad eller två veckor som jag kortade ned det till. Men jag kände att det inte skulle stå i vägen för ett kul partaj. Men nu har jag 300 kronor kvar att leva på fram till den 25e september så jag får ha vita veckor tills dess vare sig jag vill eller inte.
Men jag hade hursomhelst rätt så kul ikväll. Vi började hemma hos Frida där vi satt och väntade på att få se Oscar springa i finnkampen, efter 1,5 timme så gav vi upp. Sedan åkte vi vidare till en kompis där ungefär resten av kvällen spenderades. Jag kände inte en enda människa där. Så pass att de enda namnen jag kommer ihåg var de på hennes två hundar.


Ikväll räckte inte ekonomin till ett stopp på Max innan hemgång så jag fick ställa mig och laga mat när jag kom hem för att förebygga bakfyllan. Inte för att jag drack så mycket eller brukar bli särskilt bakrusig som Emma kallar det. Men min mage älskar att jävlas med mig , så jag tar det säkra före det osäkra. Jag hatar även känslan av att vara bakis och samtidigt hungrig och på morgonen, eller pjaa.. vid tolvtiden när man vaknar så har man ingen aptit heller så att man kan göra någonting åt det.

Jag träffade även en överförfriskad Natha på bussen hem. Hon berättade att hon hade spytt hela kvällen och sedan gav hon mig en bamsekram.
Hon var i det stadiet då man lägger till förfaaan i slutet av svaren när man frågar någonting. Jag följde henne hem en bit och roade mig åt hur hon förbannade sig över sin pojkvän som inte vill prata med henne för att hon var för full och att hon tjurade för att jag garvade åt henne hela vägen. Men jag har aldrig sett henne full , men det gör jag gärna igen, jag garvade så att det gjorde ont i både kinderna och magen.

Nu ska jag somna till Grease , och skulle jag inte råka somna till så går Grease 2 direkt efter. Weho!





The Bravery

Jag har Bravery period igen. Fyfan vad bra de är!



Sam är fortfarande min dröm man.

RÖRA


Det är så underbart att komma hem till det här. Speciellt när det är precis lika stökigt i den andra halvan av rummet också. Men jag skyller på att manusskrivningen tar på krafterna. Jag har varit så trött varje dag när jag kommit hem från skolan den här veckan. Det betyder visserligen inte att jag varit trött när klockan har tickat iväg mot läggdags.
Mitt rum har nog aldrig varit äckligare, jag blir äcklad av att vara här inne. Visserligen så brukar det ganska ofta gå så långt att dammråttorna tittar fram under sängen innan jag tar till dammsugaren.
Det har legat en död sådan där nattmal på mitt golv i över en vecka nu. Jag vet inte vad som är så jobbigt med att bara öppna fönstret och slänga ut den. Fast i förrgår försökte jag faktiskt med att få min katt att äta upp den , men det ville hon inte.

Det tar sig

Jag börjar komma igång med rutinerna nu. Ok , jag hoppade över träningen idag, men det var bara en engångsförteelse. Ska inte hända igen.
Hursomhelst så hann jag och Emma klart med manuset, så pass att vi slutade en timme tidigare. Då bar det av ned på stan där Emma ville sätta sprätt sin lön. Men som vanligt så hittar man ingenting när man har resurserna.

Under besöket på McDonalds så var jag så nära på att få en stor järn grej i skallen. De höll på att laga hissen och helt plötsligt ser jag något komma farande i ögonvrån och så BANG !. En dm till och jag hade krypit på golvet. Men så kom jag att fundera på vad man skulle göra om man fick den i skallen. Jag menar tex när man ramlar på stan så är man ju ögonblickligen uppe igen och låtsas som att ingenting har hänt fast det känns som att man slagit av lårbenshalsen. Hade man ställt sig upp halvt medvetslös och försökt övertyga de andra att det är alla tiders, att man aldrig mått bättre ? Sån är jag iallafall.
En grej irriterade jag mig något otroligt på. De som jobbade med hissen sa inte ens Oj eller något liknande när den föll, utan ställde bara upp den igen som att inget hade hänt. Ok, inget hände, men om någon hade fått den i huvudet så hade det ju fått väldiga konsekvenser. Tänk om barnet till kvinnan som stod bredvid mig hade stått där , då hade ju grabben varit riktigt illa ute.
Hon, kvinnan, sa dessutom åt dem att hon hade fått den på sig. De svarade: Fick du ?!. Och sedan fortsatte de med arbetet. Inget ursäkta. Väldigt provocerande.

Hursomhelst, jag har också varit duktig idag för att jag tog mig en promenad med Natha och för att jag redan nu är trött och redo för sängen.
Så godnatt!


Happy B-day

Är han inte för söt ? Vill ni inte bara nypa honom i kinderna ?

Burkus la Lian


Allt förutom att göra det man ska

Onsdag

Idag är en bra dag, tamigfan. Jag är inte jättetrött och jag är på hyfsat humör. Vi har dessutom  kommit en bit på manuset , det är underbart. Nu har vi flyt , jag känner det. Idag är manusskrivar dagen. Även om handlingen är rätt så töntig. Men det kan man ändra på sen på plats. 
Fast snart ska jag gå å höra med Frida och Sigrid om det är dags för rökpaus. 

Jag är dålig!

Suck,.
Jag suger på mina nya rutiner. Jag skulle ju försöka att ta en promenad varje dag. Idag är det tisdag. Jag är så dålig. Och lat!
Men imorgon ska jag gymma med Nina och Emma. Weho ! känner jag lite ironiskt sådär. Jag och gymma , har ni hört/sett det i samma mening någon gång ? Eller ens motion ? Jag är verkligen ett flebbo ! Inte blir det bättre av att jag jämt går omkring och är hungrig hela tiden. Kanske är jag som Emma , skengravid ? Jag har ju börjat äta konstiga saker som jag inte åt förut, som ägg tex.
Men jag har iallafall börjat stoppa i mig sådana där kromtabletter igen. De hjälper faktiskt, om man kommer ihåg att ta dem varje dag...


Nu ska jag för en gångs skull vara duktig och lägga mig i tid. Eller pjaa,.. jag kan ju passa på att titta på En prinsessas dagbok innan jag somnar. Jag gillar sådana mysfilmer.
Hursomhelst så ska jag vara pigg imorgon så att jag kan skriva klart manuset.

Godnatt!


OLDIES




Youtube <3

Nu ska ni få ta del av det jag garvar åt dagarna i ända :)

 
Låt mig citera vad de skrivit på 1000apor: ' Lyssna! Det är ingen människa. Det är ett djur! En älg som fastnat mellan två stora stenbumlingar i skogen och inväntar döden. Så låter hon. Nej! Hon låter som den vidriga lilla flickan i Excorcisten. '


Det roliga är inte att han fastnar utan hans gubbiga uttryck på ÅH JÄKLARRR.


Här är inte heller det roliga att han sitter spritt språngande naken och sjunger om sina manboobs, nejnej, det är TITIIS LIKE A WOMAAN!! som är askalas!

Tisdag

Skolfoto om en kvart. Jag HATAR skolfoto. Kalla mig töntig, men jag vill inte bli förevigad så att hela Gävle kan se min misslyckade bild. Då går jag hellre från klass till klass och säger Hej ! Här är jag!
För jag har aldrig lyckats med något skolfoto, någon gång. Jag begär inte att jag ska se skitbra ut, men åtminstone normal utan några sorts ofrivilliga miner. Förhoppningsvis så kanske jag hamnar bredvid någon lång person så att jag kan gömma mig lite. 

Manuset börjar ta fart lite. Lite grann. Nu ska vi skriva ner alla scener och repliker. Och replikerna låter ju så töntiga när det kommer på papper. Visserligen så improviserar man ju på plats sedan när filmen ska spelas in. 
Det här blir nog bra. Det brukar ju ordna upp sig till slut. 

Lovefoxxx







Jag letar lite inspiration till Tamaras 18års kalas.
Jag har redan ett par guldtights, de är ASKALASIGA!

Dagens gåta ( till Nina )




Vilket band föreställer jag ?

De andra som listar ut vilka jag är ska fan få en snapps på nästa fest !

Youtube

Jag kan inte förstå hur mediaelever kan gå ut skolan. Hur de kan fixa betygen. När alla , precis ALLA sitter på youtube och garvar åt klipp. Nej , jag är inte oskyldig. Det säger jag inte.
Nu hör man alla möjliga klipp från alla datorer i datasalen. Och jag slår vad om att man gör det i de andra två också.

Och nej, jag har inte skrivit ett dugg på manuset.

Ah måndag!

Det här kommer att bli en skitdag. Eller ja, det är det ju redan. Den där glädjen jag hade förra veckan är som bortblåst. Nu är bitterfittan tillbaks igen. Eller så är jag bara trött. 
Inte för att mina mornar någonsin brukar vara problemfria, men idag så har så mycket gått emot mig. Jag sov för länge ,  jag kan inte påstå att jag försov mig, men för länge. Sedan blev mitt ägg löskokt när det skulle bli hårdkokt, sedan hittade jag inga kläder , jag hittade inte nycklarna osv. 
När jag väl kom iväg fick jag världens fart och tänkte att nu har jag flyt , nu kan jag köra på fullgas hela vägen, då hinner jag. Men så kör en stor lastbil om mig precis vid en raksträcka som har tre farthinder på mindre än 1 km. Självklart så skulle den bromsa in så att den nästintill stod still vid varje hinder. Jag kom försent.

Nu är det manusskrivning som står på schemat.
Om jag hade haft en pistol till hands hade jag nog skjutit mig i huvudet nu.

The Black Donnellys

Vilket jävla avsnitt det var idag. Nog visste jag att något hemskt skulle hända såhär när det börjar närma sig slutet av serien, men inte att det skulle bli så mycket pangpang. Hursomhelst så lämnade de mig med världens cliffhanger , så nästa söndag, 21.55 sitter jag spikad framför femman.

Nu är det Jakten på nätpedofilerna. Jag ÄLSKAR det programmet. De är så jävla dumma i huvudet. Programmet har gått på TV , de har själva suttit och tittat på det men ändå går de på den lätta. Fast det är ju å andra sidan UNDERBART ! Jag säger ingenting om det. Men att de kan vara så körda.
Sedan när de inser att de är busted så försöker de med alla möjliga bortförklaringar. Varför inte bara lägga sig och erkänna ' JA, jag tänkte ha sex med en minderrårig, JA jag tänder på barn '.
Och vilka sjuka böjningar människor har också! Det är ju inte klokt.


Hå hå hå håå håå hoockeyfrilla,.


KATTEN


Min ögonsten.

Söndag

Jag älskar söndagar när man åker omkring i Gävle med päronen. Besöker några loppisar, åker ut till Valbo och lågprisvaruhus. Det tycker jag är jättemysigt. Speciellt när de betalar. höhöhöh. Och när det är helgen innan löning , då är det inte en käft ute. Alla har festat upp sina sista slantar på lördagskvällen.
Åkte även till El-giganten med hårddisken, men då skulle jag byta in min fyllda mot en ny. Så då går jag hellre till något datasnille och försöker rädda sakerna , speciellt bilderna , på hårddisken först. Sedan, om det är helt lönlöst så byter jag in den mot en ny. Men då ska jag ha MINST 500 GB !

Det här var nog första söndagen på ett bra tag som jag inte är bakis. Men för det så är jag inte pigg. Inte ett dugg. Jag skulle kunna somna nu, men det tänker jag inte. Skola imorgon. Jag känner mig inte superpepp på en veckas manus skrivning.


Dessutom så fick jag med mig en liten Jack hem :)

STYLE BY LIAN!


Äggtofflor från Skohuset , 59 kr

Passar utmärkt till ett par gamla , sunkiga mjukisbyxor och en reklam t-shirt med färgfläckar.
That makes me go GAAAAAAAAAAH!

Sa någon vita tygskor?


SIRIfmod



Jag tycker att ni alla ska ta er lite tid och gå in på SIRIfmod och läsa något inlägg. Det är en grej som jag, Nina och Agnes startade upp i våras. Vi har inte varit så aktiva , men nu i höst ska vi börja skriva mer och göra saker. Men ni kan läsa mer om det i Siri bloggen.

LÖRDAG

Jaha, då var det lördag. Snart har jag avverkat min första alkoholfria helg. Nu låter det som att det skulle vara svårt på något sätt att avstå alkohol. Men så är det inte alls. Problemet är att hitta på någonting att göra. Om det är festligheter på kvällen så är det ok att ta det lugnt på dagen och sedan parta hela natten. På sommaren kan man festa var man vill, man behöver bara ha ett par öl i bagaget och hitta en mysig plats.
Nu när jag har festat nästan varje helg ( och någon vardag ) på sommarlovet så är man ju van att bege sig ut på kvällen. Jag har ingen fantasi , jag har ingen aning om vad jag ska ta mig till. Och det är väl lite patetiskt måste jag säga.
Jag får fundera ut något roligt till nästa helg. Då kommer jag säkerligen vara ensam om att ha vit vecka eftersom det är löning i veckan.

Idag hade jag faktiskt planerat in en fotografering med Nejra, men jag sov till ett och vaknade med världens förkylning, så det fick skjutas till nästa helg.


Imorgon ska jag iallafall åka till Musikhuset och se Sista sekunden. Jag har inte hört så mycket av dem, jag vet inte ens om jag gillar dem. Men det skiter jag i. Det händer något. Jag har något att göra.


Alkoholfri fredag

Det var skönt att bara ligga framför teven i Ninas soffa och snacka massa skit. Visserligen så låg vi och kollade på ett program om könsbyten på tv4 fakta, men det var ganska intressant. Det ledde in på en het diskussion iallafall, så där avverkade vi ett par minuter.
Diskussionen övergick sedan till gravditet och könssjukdomar uppe i Ninas rum som resluterade i att Emma blev skengravid och ville ringa ungdomsmottagningen på en gång. Sedan övergick det till andra sjukdomar som skabb , rabies och cancer. När vi hade kliat oss på hela kroppen och försäkrat oss om att vi var friska så drog vi slutsatsen att alla tre var hypokondriker. Fem minuter senare rökte vi upp mina sista cigaretter ( som är de sista till åtminstone de vita veckornas slut ).
Fast jag misstänker att jag är lite smått hypokondrisk iallafall. Jämt när jag reser någonstans så har jag med mig mitt medicin kit.

Det innehåller :
- Minst två sorters halstabletter
- Esberitox ( mot förkylning )
- Allergitabletter ( jag är inte allergisk mot något )
- Rosenrot ( ger extra , naturlig energi )
- Hostmedicin ( både mot ret- och slemhosta )
- Resorb ( Bakisbrus , vätskeersättning )
- Ketoflex ( Salva mot smärta i muskler och leder )
- Två sorters nässpray ( vanlig och allergi )
- Och såklart compeed skavsårsplåster)
Ibland även tabletter mot sura uppstötningar...

Nu ska jag se på dagens avsitt av Paradise hotel och sedan ska jag sova.

Vit helg 1

Jag ska ha två vita veckor, för vissa kanske det låter lite , för andra tvärtom. Det finns många anledningar , ekonomin tillåter inte alkoholinköp , jag har druckit för mycket öl i sommar ( jag har börjat bygga en fin liten ölmage ) , mamma och pappa håller koll på mitt alkoholintag och jag vill gärna ligga bra till hos dem, jag blir så trött i veckorna osv.
Den här helgen hänger Nina och Emma på så ikväll ska vi ha en mysig filmkväll där andra onyttigheter ska förtäras.


Visdomsord från far

Idag när pappa kom hem satte han sig direkt framför OS i boxning, han älskar boxning. Han kan sitta i timmar och se hur de blir slagna till fördärvet. Det är ingen idé att försöka ta kontakt med honom när han har spikat sig framför boxningen.
Idag var det jättespännande och det började gå hårt till. Då utbrast han: JAG MÅSTE TA EN PÄRLA !
(Pärla = Snapps)
Och så sprang han till spritskåpet och hämtade en flaska och ett snappsglas.
- Jag ska ta en pärla för varje poäng de tar !

Nu börjar helgen. Nu är det fest.


hihihi



Jag kan inte somna..

onda cirklar

Ni vet mina onda cirklar, speciellt de som har med sömn att göra. Jag skulle ju bättra mig, men redan efter första dagen så var det glömt. Jag somnade 02.00 , vaknade och kände mig lite självmordsbenägen och så somnade jag såklart idag när jag låg och tittade på film. Till nio ungefär, först funderade jag på att försöka somna om så hårt jag bara kunde, sedan satte hungern in. Jag känner mig så dålig.

Även om jag varit ganska trött idag så har jag varit på ovanligt bra humör. Jag vet inte vad det beror på. Såklart är det ju bra, men läskigt. Jag har varit överglad sedan i måndags. Emma trodde att jag var full när hon kom till Frida i måndags, men jag var bara glad. Jag brukar inte vara så, jag är en bitterfitta. Och det är inte mycket som kan få dem glada. Och visst så är jag hellre överglad än så deppig som jag var i början av ettan.
Dessutom så har jag börjat sagt ' Om jag var lika bitter som jag var förut så hade jag stört mig på det ' om olika situationer eller människor.

Man kan ju hoppas att det håller i sig.


En till konstig grej är att jag är jättesugen på att börja samhäll och svenskalektionerna. Ännu en bra grej.


Nu jävlar ska vi garva

Jag sitter vid gamla datorn, nu ska ni få ett par guldkorn.


Tro det eller ej, jag har varit en fjortis för länge , länge sedan.


Det här är Carro , min värsta fjortiskompis. Vi kallade varann för Paris och Nicole...


Jag spelade hockey, jag var väldigt dålig. Jag hade även lysgula handskar.


Jag och systrarna Jarl var i sthlm för att se CKY, men den här var den mest acceptabla bilden.


Såhär såg Anna ut.


Jag och pappa gjorde gatorna osäkra i Kairo...


Ja ni ser alla vilken period det var. En bild säger mer än tusen ord.


När vi dyrkade Bam Margera.


Mina damer och herrar, THE SICK ASS CREW!

Jag har massor av gamla fula bilder men jag vågar inte lägga upp fler. Jag känner att jag är tillräckligt mörbultad.

Blånagel

Jag gråter aldrig när jag gör illa mig och har inte gjort så länge jag kan minnas. Senast jag grät var nog av rädsla när jag flög till London. Men när det kommer till smärtor så fäller jag inte en tår. Inte för att jag vill försöka vara hård eller så, det bara är så. Istället blir jag ruskigt förbannad, först på det jag gjort illa mig på , sedan på mig själv och min klumpighet. För oftast beror mina skador på att jag varit ouppmärksam. Som idag. Alldeles nyss. När jag klev innanför dörren hemma. Då skulle jag vinna lite tid genom att dra igen dörren och samtidigt böja mig ned för att ta av mig skorna. Självklart har jag ingen koll på var den handen jag inte använde tog vägen och BANG! så hade jag fått en blånagel.
När jag är bland folk kan jag hantera min ilska men när jag är ensam så kan allt möjligt få sig ett knytnävslag. Nu var det dörren som fick ett antal knytnävar och sparkar, eftersom det var ju dörrens fel. Sedan kom jag på att jag hade kunnat haft tio fungerande fingrar istället för nio om jag inte hade varit så klumpig och då drämde jag mitt 'favorit'' halsband i golvet så att det gick sönder. 
Sån är jag.

MP2A

MP2As rätta jag har börjat visa sig igen. Idag fick vi i uppgift att skriva en synopsis på en film som vi troligtvis ska filma i höst. Tror ni att vi har skrivit något ? 
Som tur är så hamnade jag och systrarna Jarl i samma grupp, jag hade inte funkat med någon annan känner jag. Dåligt fånig man kände sig när man drog en lättnadens suck och därefter utbrast JAAAAAA inför båda mediaklasserna när de satte upp grupperna på tavlan. 

Ursäkta röran vi bygger om

Nu har Frida fått mig att fastna på youtube framför Ursäkta röran klipp. Jag hade ingen aning om att Filip och Fredrik hade gjort det. Lite pinsamt kanske , men jag kan se den från den ljusa sidan, att jag inte stirrat mig trött på de här klippen. Nu har jag något nytt att roa mig med.



Haha det är så töntiga att de måste marschera över istället för att kanske springa lite skyndsamt dit och föra bort Filip. Vilka töntar!
Nu har vi tidsfördriv i överflöd till rasterna. 1000apor och Ursäkta röran. Det kan nog räcka ett bra tag. Sedan har vi ju klassiker som Benjamin i Morgonsoffan.

Den enhornade bocken

Här kommer den omtalade bilden på Nina och Bocken. Inte så omtalad som jag trodde eftersom Frida inte hade någon aning om vad jag pratade om.

Kanske är det bara jag som ser det roliga i den, men jag garvar varje gång jag ser den.

Det här var nog i trean, när vi var på besök på Furuviks djurpark sådär på hösten när de har stängt fast släpper in nyfikna skolklasser lite då och då. Fast de enda djuren som var ute var getterna. Såklart.

Då tyckte jag tydligen att ett kort på Nina och den enhornade bocken skulle passa finfint i fotoalbumet.

Lägg märke till avståndet mellan Nina och bocken, nära , men inte alltför nära ifall geten skulle få för sig att anfalla, med sitt enda horn. Om vi sedan går vidare till Ninas klädsel. Blåa jazzbyxor ( som jag f.ö var väldigt avundsjuk på ) och en grå kamoflage fiskehatt som sitter lite för långt ned så att hon måste dra upp huvudet en bit för att se ordentligt. Fast jag ska inte göra mig rolig över Nina, det finns ett kort på mig någonstans från samma dag där jag har på mig en precis likadan outfit. Fast jag har istället en lysgul jacka och en beige fiskehatt.


Prissar

Frida fyllde i mina luckor genom att skicka bilder. Även Ninas tror jag att jag vågar säga.





Livet är en fest


Jag känner att jag inte fick utlopp för allt i måndags, jag är fortfarande partysugen. Även fast festen i måndags innehöll nästan allt en rolig fest ska så är jag fortfarande sugen på mer. Men det betyder inte att jag hade tråkigt. Nejnej , tvärtom. Det roligaste var nog att jag och Nina höll en jämn nivå hela kvällen, annars brukar en av oss vara mer nykter och störa sig på den andre. Men inte i måndags.
Justja, idag så fick jag detaljer om den roliga lilla incidenten där polisen fick syn på bögporren. 
Den skyldige tillägger ett par ord polisen yttrade: 'Stog ju och kollade på skärmen en stund, sen ganska tyst "stäng av dedär.."  '.
Hahahaha ! Nu blev det ju genast ännu roligare!

Men hursomhelst så får jag nog hålla min vita månad, för att ekonomin inte räcker till och för att behålla päronens tillit. De tycker att jag har druckit och festat för mycket den senaste tiden säger de. Pappa predikade om alkoholister och att det finns i släkten för mig när jag ramlade in kring 06.00 igår.
Dessutom så måste jag hålla mig pigg så jag orkar med skolan. Fast jag fick mitt schema idag och tvåan blir ganska lugn. Men för det ska jag inte luta mig tillbaka och satsa på godkänt rakt igenom. Nej, nu ska här pluggas. Vi börjar redan imorgon med ett filmprojekt, det ska bli spännande.

Jag försöker mig på att dricka JOLT för att hålla mig vaken nu. Men för det ska jag inte hamstra JOLT och dricka varje gång jag ska hålla mig vaken, då blir jag ännu tjockare. Men jag vill bara testa om det funkar eftersom det står x2 koffein på burken.
JOLT är en väldigt töntig dryck. Eller inte drycken i sig. Men att den innehåller extra mycket koffein. Så att alla datanördar ska orka ta sig igenom sina evighets långa lan. För det är faktiskt lite nördigt att lana, det är säkert jätte kul, men fortfarande töntigt. Och ännu töntigare blir det som sagt för att de har en egen läskedryck. De nöjer sig inte med energidrycker, nej det ska smaka gott också. En TÖNTdryck.

SKOLA

Vi har fått nya datorer. Snacka om tidsfördriv !

ZZZ

Eftersom jag inte orkade sova hos Frida igår så slutade det med att jag och Nina tog första bussen på morgonen hem, dvs 05.20. Fast vi var så pass hurtiga att vi promenerade ungefär en tredjedel av vägen.
Jag kom hem vid sextiden, ungefär en kvart innan pappa skulle iväg till jobbet. Och perfekt att jag hann äta och sedan sätta mig framför paradise hotel reprisen. Höhöhö. Sedan kunde jag ju inte somna som vanligt och funderade först på att dygna, men när jag sedan kände att jag blev allt för trött så lade jag mig tillrätta och somnade bums.
Men sedan så ringde mamma och väckte mig såklart. Då fick jag inte sova mer, för då skulle jag minsann inte orka gå upp i tid imorgon.
Men det är svårt ska ni veta , att försöka låta bli att sova. Man blir ännu mer trött av att anstränga sig att vara vaken. Mina ögon har skrumpnat ihop och jag sitter och kisar framför bloggkoll för att hålla mig vaken. Jag ser helt förstörd ut, jag undviker att titta i speglarna jag går förbi. Det värsta är att jag måste vara uppe åtminstone tre timmar till, annars kommer jag att vakna vid tolvtiden och inte kunna somna om.


Det är jobbigt det här.


Kleda

Jag har problem, jag erkänner det. Det är inte så att jag är en modefjant och måste ha dyrt och det senaste. Men jag kommer aldrig hem tomhänt efter en runda på stan. Men hur som helst så råkade jag snubbla över Vagabond och Monkis hemsidor och ujujuj vad det ekade extra mycket i min tomma plånbok.



GAAAH ! Cravings ! Och sådana där andra häftiga ord man säger om saker man vill ha.

Nej men seriöst. Ok , jag känner mig jätte obekväm att skriva det här, för jag hatar sådana som lägger upp 'dagens drömoutfit' osv på sina bloggar varje dag, det är så jävla ointressant. Men dessa skor från Vagabond MÅSTE jag ha! Ok. Nu vet ni.


Poliser och A-lagare

Det blev en händelserik kväll såhär en måndag i Gävle. Först skulle vi ta det lugnt och kika på film hos Frida, sedan fick hon tag på vin så då festade vi istället. Passa på lite innan skolan börjar sådär. Det var väldigt trevligt , majoriteten var från media, såklart.

Efter ett par öl och några groggar så slog röksuget in så jag drog med mig Emma och Henke till GDGkiosken och sedan satte hungern in när jag spejade mot Max på andra sidan vägen. Så jag dansade in där och köpte mig ett Greenmål. Jag är ett fläskberg, jag vet, men det var så länge sedan och det är faktiskt ganska oemotståndligt.
Sedan dansade vi tillbaks till Frida mansion och jag satte mig tillrätta i hennes rum för att slänga i mig min mat i lugn och ro. Men då fick vi besök av farbror blå, faktiskt fyra stycken om vi ska vara noga. Det roliga med det hela var att Pontus hade slagit på bögporr på Fridas dator som står i utrymmet mellan hennes rum och köket bara några sekunder innan poliserna klampade in. En av hårdingarna ställde sig i dörröppningen och höll koll på oss medan de andra tillrättavisade partyprissarna i köket, och efter en stund hör han konstiga ljud från datorn och den blicken, hahaha ! Den blicken när det gick upp för honom vad som försiggick på skärmen. Oförglömlig.

Dessutom så råkade en av poliserna vara tuffingen jag intervjuade till mitt ARLprojekt, ni vet han som tjivades med sin kollega om vem som skulle ta frågorna. Han som verkade tycka att det var mer skrämmande att ställa upp på en intervju för en broschyr som ingen ändå kommer att läsa än att ta hand om drogpåverkade hobos.

Hursomhelst så var jag inte sen med att tala om det, och även att jag hade fått MVG. Då tyckte Emma att jag skulle tacka honom och OM han tog åt sig. Hahaha. Poliser slutar aldrig att roa mig.


Sedan begav vi oss ut i natten för att inte störa grannarna något mer. Även om jag tyckte att de hade kunnat knackat på och bett oss sänka. Visserligen så var allt vårat fel, vi pumpade musik på högsta nivån en måndag. Och om det räknas som en ursäkt så hade alla helt glömt bort att det var måndag.

Utanför tappade vi bort allihopa och stötte ihop med ett par a-lagare istället. En kvinna på 40 bast tog sig friheten att slå sig ned bredvid mig och Kerstin. Kerstin började fråga lite om kvinnans barn och det var en öm punkt. Så jag fick rädda situationen genom att börja fråga henne lite om droger. Vad hon tyckte att jag skulle ta osv. Hasch, fast helst skulle jag bara fortsätta med mitt vin och öl tyckte hon. Sedan skulle hon och hennes kumpaner iväg och köpa folkisar men lovade att komma tillbaka, så jag och Kerstin var snabba att fly därifrån så fort de var utom synhåll.




Sedan började den långa vandringen mot Gävles finare kvarter. Eller lång och lång, inte sträckan kanske, men det tog en stund kan man säga.



Sedan slutade Nina upp ungefär såhär en kvart senare i en rondell i Villastan.

Nu ska jag ha en vit månad.

Jag sitter nu och funderar på om jag ska dygna, men tröttheten börjar göra sig påmind, ganska mycket faktiskt. Men jag vet att jag kommer att sova så länge , så länge om jag lägger mig nu.

Nedräkning



Idag har jag varit på stan med den här snyggingen och fikat och gjort av med mina sista slantar. Nu ska jag snart åka iväg till Frida och parta lite innan skolstarten. Det ska bli festligt.

Söndag

Söndagar kan vara ganska sköna såhär på lovet. Speciellt regniga söndagar, då kan man krypa upp i sängen och kika på repriser på tv utan att känna ångest för morgondagen och den kommande veckan. Fast snart är det ju slut på slappa söndagar , det här är faktiskt den sista på ett bra tag. På onsdag börjar skolan igen. Och det är väl som vanligt med blandade känslor. Det ska bli skönt med rutiner igen och sakerna som jag och Nina har planerat kommer att göra det här läsåret lite roligare, förhoppningsvis.


Alla är så duktiga på att tala om att andra året är värst. Så det känns ju lite sisådär. Det kommer att bli en hel del att göra, speciellt i matte B eftersom jag knappt klarade matte A. Kunde inte undgå att känna hur det började krypa i mig när jag passerade skolan idag. Jag är inte redo än, en vecka till, det hade varit perfekt.

Men att få se ettorna bli nollade får mig att se framemot skolstarten. Höhöhöhö. Nu är det deras tur att bli terrade. Känns skönt att ha gått igenom allt det där. Även om det var ganska kul, iallafall tills vi blev tvugna att äta chili med våra ansikten fyllda med deg av fil och mjöl.


Sedan har vi mediafesten där de nya ettorna ska supas under bordet också. Det ska bli festligt.

Jag tror nog att tvåan kommer att bli helt ok. Jag måste bara komma ur mina onda cirklar.


Tallinn

Det var en trevlig liten tripp till Tallinn. Jag trodde att jag hade blivit så paranoid och skraj att jag tillochmed skulle vara rädd för att åka båt. Men ikke. Sedan så störde jag mig oerhört på hur båten vibrerade/skakade när de skulle in vid Mariehamn. Slår vad om att alla som hade sex just då fick sitt livs orgasm.
Sedan övergick vibrationerna till något som säkert kunde liknas vid en jordbävning. Så jag fick inte en blund på nästan hela natten. Men jag var iallafall inte rädd som min kära mor var, hon berättade att hon låg och tänkte på Estonia hela natten. Visserligen gick det höga vågor eftersom det var regn och blåst.


Dagen i Tallinn började med en tvåtimmars guidad tur, först en timme i buss och sedan skulle vi gå runt staden för att se på kyrkor osv. Jag lyssnade inte så noga. Sightseeing är inte riktigt min grej, jag gjorde det mest för att päronen ville det och för att göra mamma nöjd.
Vi stannade till vid ett ställe där en jävla massa människor från Estland sjunger vart fjärde år om jag minns rätt. Jag spenderade den mesta tiden på toaletten vid det första stoppet. Men jag han iallafall med att förnedra min käre far litegrann :)



Efter det började fotvandringen, och visst var det en fin liten stad, men jag var helt ointresserad av alla kyrkor som guiden ville visa för oss. Jag väntade bara på att turen skulle ta slut så jag kunde få kika i affärerna , marknaden, ciggstånden och Rimiaffärerna med billig sprit.
Fast det var inte så speciellt mer än att de hade alkoholen i vanliga mataffärer och speciella stånd för cigaretter och dessutom så var de billigare på båten än i staden. Ett par jätte söta stickade sockor och vantar fick jag med mig hem iallafall. Och en pytteliten flaska jäger som jag ska kalasa på ikväll.







Det var en riktigt mysig stad , men kanske lite för liten för mig. Kan inte påstå att jag tänker resa dit igen, eftersom man åker på sådana kryssningar för taxfree sprit och tobak så åker jag hellre till Helsingfors och får ett par timmars shopping istället för att trampa omkring i Tallinn. Men det var en jätte trevlig resa.

Igår kväll åt vi jättegod middag. De hade inte så många vegetariska alternativ, faktiskt två olika rätter och en av dem var en förrätt så det var inte jätte svårt att bestämma sig. Men det var nog det bästa jag någonsin ätit på en retaurang efter jag blivit vegetarian. Första gången på länge jag blivit så mätt att jag fått ont i magen och ändå velat äta upp det som blev kvar på tallriken. 
Efter middagen skulle vi leta på kareokebaren men de enda vi fann där var ett gammalt par som tog en kopp kaffe så det slutade på båtens nattklubb istället, där vi drack ett par drinkar.
Eftersom det är så sent på sommaren så var majoriteten pensionärer , singelkvinnor och ungkarlar. Och jag kan verkligen inte se så stor skillnad på ungdomsfylla och på fruntimmefylla. De är lika stojiga och töntiga. Förhoppningsvis så far inte 40 plussarna omkring på toaletter och kastar upp middagen, men annars så fanns där inte en sådan stor skillnad. Jag och pappa underhöll oss genom att lyssna på alla överförfriskade fruntimmer under våra rökpauser, otroligt underhållande ska jag tala om.

Nu ska jag ta mig en snabb tupplur och sedan ska jag åka ned till Boulognerfesten.


Sömn

Det värsta som finns är att gå upp tidigt och inte ha hunnit sova så pass länge som man behöver. Jag somnade omkring fem imorse och klev upp igen halv tio. Ok, det är inte tidigt, men för att ha haft sommarlov i två månader och gått upp tolv varje dag. Jag försöker så gott jag kan att ändra min dygnsrytm. Det är dags för det nu för nästa vecka börjar skolan. Ska supa riktigt ordentligt på måndag då Frida och Evelina firar ett år i Gävle, och sedan ska jag ha minst två vita veckor.

Jag har inte packat klart allting än. Men sån är jag, gör allt i sista sekunden. Men jag fick nyss veta att våran granne ska skjutsa oss till bussen. Så då kan jag dega lite till innan jag behöver ta tag i packningen och mig själv. Ska slänga på ett par filmer på ipoden så att jag inte blit alltför uttråkad. Missförstå mig inte nu, jag tycker att det är jätte trevligt att åka iväg med mamma och pappa. Det är bara så att vi kan ha lite svårt att komma överens ibland när vi är ute och reser. Mestadels så beror det nog på mitt tålamod, när mamma inte längre orkar med mina bittra kommentarer om folk som tar extra lång tid på sig vid incheckningen, pensionärer som går före , giriga fruntimmer i taxfreen osv.
Jag har faktiskt gått och pratat hos en kurator om mitt tålamod och hur lätt retlig jag är ska ni veta , jag har försökt gjort någonting åt mitt humör.


Men det finns faktiskt ruskigt mycket människor att störa sig på , på en sådan kryssning.


-

Imorgon ska jag åka till Tallinn. Vi ska gå till bussen 11.15 , vilket mamma har nämnt ett antal gånger. Egentligen behöver man gå 11.25, men mamma vill ha marginal. Hon vet hur tröga jag och pappa kan vara. Jag måste pissa hundra gånger innan vi går, så jag riktigt tömmer blåsan på kiss. Fast sedan kommer jag på efter vägen att jag hällde i mig ett stort glas iste och inbillar mig att jag inte kan hålla mig till tågstationen så jag måste springa in i skogen och göra av mig. Sån är jag. Fast jag tror det är en psykisk rubbning bara. Och pappa kommer på i sista sekunden att han måste 'göra tvåan' som han kallar det. Och även lärde min tremänning uppe i jämtland så att man efter varje toalettbesök fick frågan ' Ettan eller tvåan ?! '.

Vi har TV på rummet, och det är jag överlycklig över. Jag har lagt upp en plan. När vi kommer ombord ska jag sätta mig i fönstret och stirra ut över stockholms skärgård en stund , när jag tröttnat så ska jag gå ner till taxfreen och köpa en jävla massa godis och kanske charma till mig ett par cider, efter det ska jag tömma smörgåsbordsbuffén och hälla i mig några liter öl som ingår i priset, tjoho! Sedan ska jag tigga åt mig ett par corona i baren, om inte päronen går med på det så ska jag gå upp på rummet och glo på tv och äta upp allt mitt godis.

Jag ska isolera mig från folket, hälften är asiater ute på jordenrunt resa , sedan har vi pensionärer, och eftersom det är lov så är det säkerligen en massa halvnördiga nyfyllda 20åringar som ska tömma taxfreen och sedan barerna och sprithyllorna i Tallinn , ett par barnfamiljer och så ett antal jämnåriga som också blivit meddragna på båtresa.

Väl i Tallinn ska jag köpa på mig ett par paket cigaretter eftersom jag hört att de kostar mellan 10 - 15 kronor. Weho !  Dessutom så är butikerna där som turrebutiker här i sverige , inget visa leg.

Nu ska jag packa klart, eller rättare sagt packa ur. Jag har packat för mycket. Igen.


Det slutade bra

Det slutade med att Nina fick upp mig ur sängen, eller vi hjälptes nog åt, hon hade inte heller så stor lust att göra någonting krävande. Så vi åkte till Sandtags badet och satte oss och rökte vattenpipa och la upp planer för vårat andra år på gymnasiet. Vi bestämde att vi ska börja göra någonting kreativt. Sy , göra smycken , you name it. Leta oss fram till något.
Jag är ganska duktig på att skjuta upp saker, i det här fallet läxor och skolarbete. När jag kommer hem från skolan äter jag först någonting, slänger mig framför teven och tittar på repriser av Sjunde himlen , OC osv , sedan blir jag trött och känner att jag måste vila innan läxorna och somnar stenhårt och vaknar sedan vid åttatiden och inser att det är försent för läxor och sedan kan jag inte somna förrän en sisådär ett ,två. Ännu en ond cirkel. Men inte det här läsåret. Ikke ! Nu ska jag ta tag i saker. Jag ska bland annat börja en skrivarkurs en kväll i veckan ( tror jag att det blir ), dessutom så har jag och Nina bestämt oss för att börja gymma en gång i veckan. Det låter väl bra! Nu får vi bara se till att hålla det.


Gör man roliga saker på fritiden så blir man mer peppad för skolan. Och egentligen är inte skolan så jobbig heller, det blir bara det jag gör det till. Jag har mig själv att skylla. Inte fan kom jag på detta nu, nejnej. Men jag har varit för lat för att ha tagit tag i det förut. Men nu jävlar.


Min tisdag

Min tisdag har nu pågått i 4 timmar och 21 minuter.
Min tisdag har vigds till filmtittning hittills. Komedier.
Min tisdag suger, jag har aldrig haft tråkigare.
Min tisdag kanske kommer att innehålla ett dopp i ån innan dagens slut också, om jag orkar.
Min tisdag har varit solig och förjävlig, därför har jag haft rätten att sitta inomhus hela min tisdag.

Att göra i Tallinn?

Hjälp mig ! Rädda mig från en urtrist resa till Tallinn.

Vad kan man göra där? Ja ni känner mig, jag vill shoppa. Vad finns det för affärer ? Jag skiter i att jag har 15 läsare om dagen , någon av er lär ju ha varit i Tallinn!
Vad är det för åldersgräns på alkohol/tobak ?


Jaja, tipsa mig om vad som helst.


-

Jag har sömnproblem, och jag börjar bli lite stressad nu eftersom skolan börjar nästa onsdag och jag kan inte vara kvar i den här onda cirkeln då. Visserligen så hade jag rätt till sömn igår, men kanske inte till fyra. Speciellt inte eftersom det resulterade i att jag inte kunde somna igår kväll. Vid fyra gav jag upp mina insomningsförsök och gick upp och gjorde mig en smörgås och slog på teven. Fast sedan slocknade jag iochförsig framför teven en kvart senare. Men ändå, såhär kan det inte fortsätta.

Det är tur att jag har mina lugnande piller. Jag tog två igår, men jag vet inte riktigt om de funkade. De har en väldigt motbjudande odör men så länge de funkar hyfsat så gör det inget.


Nu ska jag slänga mig i sängen framför en bra film och försöka att inte somna.


Keane

Jag har varit väldigt ouppmärksam på det mesta i musikväg ett tag. Har inte alls koll på konserter , turnéer och skivsläpp.
Hursomhelst så loggade jag in på min myspace som jag inte har gjort på säkert hela sommaren, där besökte jag Keanes site och upptäckte till min stora glädje att de slängt upp en låt från nya plattan. Och den var riktigt , riktigt bra ! Det verkar som att musiken har blivit lite mer partyvänlig. Det är bra. Jag gillart.


Nejra K


God morgon

Jag kan aldrig somna direkt när jag kommer hem efter en kväll som innehållit alkoholintag. Igår var Nina för full för att gå hem direkt så istället gjorde hon mig sällskap hem och sedan framför Cheaters med en varsin veggeschnitzel i knät. Det är också en grej som jag måste göra när jag kommer hem, äta. Vare sig jag redan ätit middag eller inte. Jag måste stoppa i mig någonting. Dessutom så dämpar det bakfyllan lite.
När Nina sen hade gått hem så kunde jag självklart inte somna direkt, nej jag slog på Don't mess with the Zohan. Men efter en stund , kring halv fem så kände jag hur tröttheten kom över mig. Innan jag lade mig tillrätta i min nybäddade säng så ställde jag klockan på 11.00 så att jag inte skulle vakna allt för sent. Förgäves , jag slog upp ögonen halv tre, för att sedan somna om och vakna till vid halv fyra.
Jag måste börja lägga mig i tid så jag är van innan skolan börjar. Det får inte bli någon ond cirkel igen. Ikke.

Pappa pumpar Nordman ute. Och det påminner mig ju direkt om gårddagen. Jag blir så otroligt jävla fånig när jag är full. Och jag skäms, nå inihelvete. Hursomhelst är det inget som jag kan göra någonting åt nu. Jag fixade Nordmans autograf åt pappa igår, eftersom pappa älskar Nordman. Håkan som han heter, var jätte bitter , men vad mer kan man förvänta sig ? Speciellt när det kommer fram en dryg sjuttonåring som tjatar om ett papper så att hennes pappa ska få en autograf. Det slutade med att han signade ett H&M kvitto , och jag stod och berättade hur mycket pappa älskade honom och sedan kände jag att jag var tvungen att säga att jag också tyckte att han var bra så att han inte skulle tro något annat. Bredvid honom satt snubben som spelar på den konstiga mojängen, honom total ignorerade jag. Vem är det ? Är de två Nordman tillsammans ? Eller är han Nordmans speleman?


Sista cityfesten avklarad

Det har varit en händelserik kväll, well för att ha utspelats i Gävle.
Vi förfestade lite hemma hos mig, sedan tog vi en promenad i regnet till bussen och åkte ned till stan för att se Kleerup och det var hur bra som helst!




Efter spelningen stod vi utanför och väntade på en chans att få träffa Andreas för att tala om hur jävla bra spelningen var. Självklart kände man sig lite pinsam men fyllan är alltid en förjävla bra sak att skylla på när man gör pinsamma saker. Hursomhelst så åkte de ut och öppnade dörren för att överösas av överförfriskade , galna sjuttonåringar. De fick höra hur bra och häftiga de var och i utbyte fick vi autografer och kramar. Jag skäms nu i efterhand över hur fjantig jag var. Men när det händer något så stort i denna uttråkade stad så kan det lätt bli så. Och man får skylla på alkoholen, mest för att känna sig lite bättre.
Dum som han var så råkade han nämna att de bodde på CH, så vi var ju inte sena med att springa efter. Nina och Johannes sprang i förväg och hann träffa alla stackars musiker. När jag anlände tog jag mig friheten att hoppa på Titiyo som satt i lobbyn. Fick autografer , tog kort och pratade en massa fylledynga, jag hann till och med nämna hennes medverkan i Studio Virtanen.
Men hon var hur trevlig och söt som helst. Fast sedan kom en vakt och räddade henne ur våra klor och jag var så glad och vinkade på vägen ut att jag sprang rätt in i glasdörren i entrén. Där var dagens värsta tabbe avklarad, men det kändes lite bättre att veta att vad jag än gjorde senare under kvällen skulle inte kunna toppa den pinsamheten.



Det var hursomhelst en trevlig kväll. Jag hade jättekul. Speciellt under Kleerups spelning. Den klättrar nog upp på en tredje plats. För få undantag kan toppa lyckan under Blondie och glädjeruset under CSS.

Kleerup 2nite

Woho ! Det är helt otroligt att CF har bokat Kleerup! Det är hur underbart som helst. Jag sitter självklart och lyssnar igenom plattan om och om igen nu. Den här kvällen ska bli toppklass.


Först ska jag göra skitgöra som att städa rummet eftersom ett par kompisar ramlar in vid femtiden för att supa lite. Ikväll ska vi ha kooooooool som Hank von Helvete så fint uttrycker det.

Syns i dimman! höhöhö


ONSDAGEN

Jag hittade ett par festliga kort från i onsdags. Evelina gick verkligen in för att slå ut turrebrudarna med radiobilarna.



Balls of steel


Jag älskar Balls of steel. Jag väntar spänt på att femman ska börja sända den svenska versionen. Men än så länge funkar brittiska Balls of steel utmärkt. Speciellt The Annoying Devil.

Eller Negs urban sports. Hur underbart som helst!
 

Paradise hotel

Paradise hotel är väl för underbart ! Jag älskar intrigfyllda dokusåpor, det är det bästa som finns. Paradise hotel , Big brother , Farmen , you name it ! Jag har följt dem alla ! Just nu går första säsongen av Paradise hotel i repris på tv400 och jag har nog inte missat många avsnitt. Det värsta är nog att jag redan sett det för tre år sedan och vet vad som händer. Men lite har man glömt bort märker jag. Det är hursomhelst fortfarande lika underbart. Jag hatälskar fortfarande Olinda , jag är fortfarande lite småkär i Henke och jag tycker fortfarande att Jocke är det töntigaste som finns!

De är så töntiga , ja fjortisar får man lov att kalla dem även fast majoriteten är över 25. Ibland kan jag bli galen, speciellt när jag känner att jag skulle hantera vissa situationer mer vuxet än vad de gör. Fast de har väl blivit uppmanade att hantera intriger så barnsligt som möjligt, det måste ju vara bra tv också.

Nej, nu vet jag vad det allra värsta är, jag håller på att ladda hem andra säsongen. Ni vet när Natascha Peyre och Plosjö är med. Den säsongen är ganska smaskig den med. Otrohet och drinkkastning. Dessutom så har de hunnit med att springa topless och strula som fan efter bara tre avsnitt!



CF

Jag åkte ned på stan en stund efter att jag hade fått min skönhetssömn ( som varade till 14 ) efter gårdagens upptåg. Kände att jag ville gå igenom marknaden i lugn och ro på dagen ifall man skulle hitta något roligt krimskrams. För skulle jag ta en vända på kvällen onykter så skulle det bli mycket fylleköp som man skulle ångra dagen efter. Kanske en rosa cowboyhatt med ludd längs kanten, eller en asdyr hennatatuering för 80 kronor. För mig är ingenting omöjligt. Dessutom så har jag inte så mycket pengar kvar. Och med cityfestens priser så skulle nog mina resterande slantar gå åt ganska fort.
På festivalerna som jag varit på har det ju varit små stånd med krimskrams och där har det varit helt okej priser, men på cityfesten så är det mesta dubbelt så dyrt. Hennatatueringar kostade en femtiolapp på Arvika och yran , här kostar minsta 80 kronor. Helt otroligt ! Är det värt det ? Åttio kronor är ju förfan påväg mot priset på en riktig tatuering!

Det slutade hursomhelst med att jag gick till Edge tälten och köpte dessa örhängen. Där är det de som designat sakerna själva som säljer. Och kvaliteten är snäppet bättre än smyckena på övriga marknaden.


såhär i efterfyllan

Jag kan inte påstå att jag är nykter. Inte på långa vägar. Jag förstår inte hur TVÅ groggar och ett par klunkar enegridryck fortfarande kan hålla i sig. Ja , fjortisfylla med energidryck , håna mig snälla, för det är så pinsamt. Snälla kommentera och tala om skalan på hur pinsam jag är :)
Hursomhelst så vägrar min fylla gå ur. Så pass att jag råkade lämna ett par spår av dagens middag på en bajamaja efter Hoffmaister ( som förövrigt var jätte bra ! ). Jag förstår inte. Kan det vara så att man är mer lättpåverkad / har känsligare mage när man har mens ?! För så måste det vara. Då skulle alla bitar falla på plats. Annars har jag inga fler anledningar till min nuvarande fylla.
Jag tog näst sista bussen hem för att min mage inte tillät mig att ta den sista. Dessutom så verkade det inte bli någon efterfest , fast det hade jag nog inte heller orkat med. Jag hade nog somnat och vaknat i ett i något som skulle likna ett massmord imorgon. Det vill vi inte vara med om. Oj vad öppen jag är om sådant när jag är full, annars kan jag inte säga mens utan att rodna. Fråga inte varför. Jag kan verkligen inte hantera min rodnad. Den kan komma ändå fast jag inte skämms.

Jag mina två kilometer hem från bussen. Det var skönt. Tänka sig ! Jag tyckte att det var skönt med en promis! Det var två personer till som klev av vid samma hållplats och skulle spatsera minst en km. Jag gick av först, och gissa vem som kom hem sist ?! Jag måste ha ordentligt korta ben, för jag tyckte att jag hade en ganska hög hastighet ! Vet ni vad som fick mig att gå fort ? Jo ! Mat! Även fast jag åt middag. Men ingenting kan slå qournbitar , wookade grönsaker , ris och sweetchili sås. Är det illa ? Att tänka på mat i två kilometer ? Det är det nog. Men jag blir mindre bakis av att äta mat innan jag går och lägger mig. Det är mer effektivt än vatten.

Den bästa avslutningen på en fyllekväll är att äta mat framför Jerry Springer , och det är precis vad jag ska göra nu !

Drömmar

Jag brukar inte alltid komma ihåg vad jag drömt. Men det gjorde jag idag. Jag drömde att jag och Emma och några indiesnubbarn var på någon festival som låg vid Borgis området och vi skulle precis gå in i jumpasalen ( som såklart var en spelplats och ingen jumpasal egentligen) och lyssna på Patrick Wolf. I drömmen blev jag ju såklart inte av med mitt blåsproblem så jag var tvungen att kissa innan konserten, så jag sprang in på fordon för att göra mina behov. Men där stod en massa fordonelever med sina Ford collegetröjor och snus i käften och blockerade alla toalett ingångar. Jag får panik för Patrick ska ju börja spela snart och jag är jätte kissis, och så till slut hittar jag en snäll fordonare som släpper in mig. När jag är klar och har sprungit ut så ser jag till min stora förskräckelse att Emma och de snygga indiesnubbarna redan har gått in. Jag blir jätte ledsen , men jag går in endå, jag får se en skymt av Patrick och sedan vaknar jag.

Så nu sitter jag ju självklart och drar igenom Patricks plattor :) Fan vad underbar han är ! Åh.

Morgonpigg

Idag klev jag upp 09.55 , det tidigaste jag gått upp på hela lovet. För det räknas inte att jag var uppe fem på morgonen när vi skulle åka till Jämtland för då hade jag varit uppe hela natten.
Men idag var jag uppe tre timmar efter tuppen. Anledning ? Jag skulle åka iväg och köpa sprit. Det är väl ganska illa! Att två flaskor sprit kan få upp mig så pass tidigt på morgonen. Tio är iallafall tidigt för mig som har gått upp runt 12 - 13 hela lovet.

Nu har jag iallafall gladdricka till åtminstone två helger framöver. Man får faktiskt supa till det riktigt ordentligt de sista helgerna innan skolan börjar. Vem vet när det blir / hinns med party nästa gång. Nej , man får fira de sista dagarna av frihet, det är en rättighet. Dessutom så är det cityfest så då har man åtminstone två anledningar att supa den här helgen. Det är ju bra , skönt att ha någonting att skylla på.
Men ikväll ska vi bara 'chilldricka' som mina vänner valde att kalla det. Men jag känner dem och det kommer att bli mer än chilldricka.

Mopedo

Idag bestämde jag och Natha oss för att ta en moppedtur precis som in the old days. Vi åkte till en lekpark i Hille och gungade precis som förut. Man blir fjorton, femton igen och åker om varandra , tutar, hytter med nävarna och pekar finger. Man blir en moppefjant. Vi gjorde allt förutom att dra upp på bakhjulet för att impa på brudar. Kanske är det lite pinsamt men det är lite skojigt att åka moppe med en kompis och jävlas lite. Så länge man inte gör det för ofta och är seriöst så är det okej tycker jag.

Die monster die

Här sitter jag i min ensamhet och pumpar Misfits. Det var länge sedan jag lyssnade på dem. I åttan när jag var punkare så lyssnade jag jämt på dem. Eller punkare kan man nog inte kalla mig. Wannabepunkare kanske ? Ja , jag vet inte. Jag gick nog igenom alla sådana där alternativa rockstilar när jag gick i högstadiet.

Här var jag och Nina glam/punkrockare. Typ. Jag kan inte riktigt se vad vi blandar här, för inte är det renrasiga punkare. Ikke. Låt oss säga att vi exprementerade.

Det är så roligt att sitta vid gamla datorn och gräva i gamla mappar. Och musikmappen! Ujujuj ! Ok, det är inte bara skit, men vissa grejer är verkligen inte bra och blandningen av skitbra och askassa band kan inte sluta förvåna mig ! Vem lyssnar liksom på Billy Talent , Neverstore och en massa jävla dödsmetall samtidigt som man diggar Klaxons , Killers och Coldplay ?
Näe , det är tur att jag tog mig ur det där. Även om det var lite för sent.

Jag ska tillägga att det finns mååånga sådana där bilder och värre, mycket värre ! ujujuj.

Sommar sommar soooommaaar

Det fortsätter att regna på ute och jag kan inte klaga. För det första så får vi ju vatten i brunnen och vem vet, kanske kan jag duscha hemma snart! Och för det andra så har jag en anledning att sitta inne framför datorn hela dagen. Då känner man sig lite bättre, för man kan ju faktiskt inte ge sig ut i det här vädret. Så jag kommer att fortsätta sitta här och pumpa elektro remixar.


One way or another

Jag har sett Blondie ! Och det var bland det bästa jag någonsin sett / varit med om! De fick jätte dålig kritik i Aftonbladet men jag tyckte att det var alldeles underbart. Det var länge sedan jag var så lycklig. Jag tror till och med att det toppade CSS ruset. Jag vet inte varför, men det kan nog bero på att gamla klassiker alltid får igång mig. De började med Hanging on the telephone och One way or another och jag dansade loss med Jennie och alla hennes vänner och allt var underbart.


En av de vackraste kvinnorna , någonsin, må jag säga. 

Vattenlösa

Kalla det lyxproblem för att barnen i Afrika måste gå flera kilometer efter vatten varje dag när jag sitter här och gnäller för att jag blivit utan rinnande vatten den kommande veckan. Men nu är det Sverige och rinnande vatten är en självklarhet. I sommarstugan är det ju frivilligt, då är det lite mysigt att inte ha någon el och vara tvungen att hämta vatten i en källa. Men sedan vill man komma hem till verkligheten och vardagen igen och så finns det inget vatten. Ibland glömmer man bort att man har el eftersom man inte har rinnande vatten.

Titta bara vad jag tvättar händerna i. Ja , visserligen struntade jag i det eftersom det kändes mer hygieniskt än att stoppa händerna i det där. Man blir inte bara utan rinnande vatten, badrummet förvandlas till en stinkande kloak. Det är bara för äckligt. Man kanske inte trodde att jag var så pryd , och visst kan jag erkänna att det händer jag inte duschar på flera dagar. Men jag måste tvätta händerna, det är nästan maniskt, jag måste ALLTID ha rena händer. Annars får jag panik. Om jag spiller vatten på mig så tvättar jag händerna. Så ni kanske förstår hur jävla äcklad jag är nu.


Klaxån

iiih! Jag som bara skulle in och kika på Cali en snabbis och så slutade det såhär! :

Det är inga mindre än Klaxons som har designat , woho! Jag vill ha den nu, nu , NUUU!!!

Sprätte på berget



Idag har jag varit på Språttaberget och ätit kams. Eller smakat, och jag tänker inte äta det igen. Ni som inte vet vad kams är behöver inte veta det heller. Men för att vara snäll så ska jag förklara vad jävelskapet består av. Jo, det är runda , platta bruna saker som är gjorda av mjöl och något mer som de kokar ( tror jag, det är blött ) , till det får man en jävla massa smör, messmör, något som ser ut som/smakar som keso och så getost ( tror jag ). Alla pålägg ska ligga på själva kamsen innan man stoppar det i käften. Det faller hursomhelst inte mig i smaken.

Sedan var det det vanliga , lotterier , gåbingo , fika och en gubbe som spelade dragspel.
Mamma köpte lotter för säkert 80 kronor för att vinna en burk hjortronsylt. Det gjorde hon inte men däremot en ful ljuslykta , handdukar och en toffifeeask som hade kostat en tredjedel av det hon hade lagt ut.





Och nu är jag äntligen hemma. Weho!

RSS 2.0