cobrastyle.


Robyn - Cobrastyle

30.11.08



Idag filmade vi klart movin. Och det gick mycket bättre idag. Vi har många klipp att jobba med, så jag tror nog att det kan bli riktigt bra. Förhoppningsvis så har vi fått med alla klipp och sekvenser. Det är ju lätt hänt att man råkar glömma bort något när man har filmat halva dagen och bara vill bli klar. Och klara blev vi vid sex tiden ungefär. Då hade vi hållt på sedan 8.30, så jag är nog 'sjuk' imorgon. Jag måste få sova ut, och dessutom gör jag nog mer hemma än i skolan.

Två glas gick åt i dagens filminspelning , så det är riktigt dramatiskt ska ni veta. Filmen handlar om en tjej ( Alice ) som blir dumpad av sin älskade pojkvän. Hennes kompis övertalar henne att följa med på partyparty. När de kommer till partajet så upptäcker hon att exet är där och att han dessutom hittat en ny flamma redan dagen efter. Så hon super sig plakat , skämmer ut sig , blir ledsen och blir bjuden på droger av två snubbar som tycker synd om henne. Och sedan händer en massa jävelskap. Det kan nog bli bra.

29.11.08

Hela dagen har spenderats i ett gammalt hus i byn , där vi har spelat in en del av våran film. Det gick bra, bättre än jag trodde faktiskt. Lite tids fördröjningar , få statister osv. Men jag tror att vi fick det att se ut som en dunderfest till slut ( vi spelade in festdelen idag ). Jag fick rycka in som en däckad brud som låg över halva köksbordet tills Cissi fick bära ut mig därifrån. Jag tror att jag kan vinna priset för bästa biroll på filmfestivalen i vår. Vänta ni bara! Det här kan vara mitt genombrott! He he.

Vid fyra började vi spela in utomhus scenerna. Men det blev alldeles för kallt så vi gav upp och bestämde oss för att ta resten imorgon.

Vi har riktigt bra skådespelare och jag ska passa på att tacka alla vänner som tog sig tid att åka ut i skogen för att stå med en tom ölburk i ett hörn av huset och låtsas vara fulla. Tackarrr!


Imorgon ska jag vara i Sätra 8.30. Försöka går ju som sagt. Kanske ska dygna så jag inte riskerar att försova mig.

Så kvällen spenderas framför teven.


my new hat.



Idag köpte jag en björnfitta på Indiska.

Today I bought a bearpussy at Indiska.

28.11.08

Äntligen är det fredag. Fast det är visserligen inte mycket att hurra över eftersom hela helgen kommer att gå åt till att filma. Det är inte det att jag tycker att det är tråkigt. Tvärtom, det är ju det här som jag vill göra. Men den här helgen skulle det vara så skönt att bara få vila ut. Det har blivit mycket övertid och rännande efter spons den här veckan. Halva Pronaxen kartan har gått åt också.

Den här kvällen ska spenderas framför teven , och sedan ska jag lägga mig tidigt. Vilket jag visserligen inte kommer att göra. Men försöka går ju.

TV kvällen börjar med Too much too young. Åh vad patetiskt. Ett par brudar önskar sig mest av allt ett par nya boobs. De har tröttnat på puben , alkohol och tobak och nu ser de bara fram emot 18års dagen för att de ska få operera om hyllan. P-A-T-E-T-I-S-K-T.

Visst , min hylla skulle kunna se bättre ut. Men jag skulle aldrig lägga mig under kniven, då får de hellre hänga och slänga bäst de vill. Jag förstår om man vill lyfta och greja. Men när det bara ska fyllas , när man redan har ett par dunderbomber så förstår jag inte hur de tänker. Faktiskt.



du har fått sparken


26.11.08

Onsdag. Onsdag = idrott 10.45 och så mediekunskap med en massa planering inför talangjakten.
Innebandy på idrotten, vilket var väldigt kul. Men jag fick känna på min brist på kondition. Jag måste börja träna, och försöka sluta med ciggen. För det var väldigt frusterande att inte kunna ge så mycket som man ville. Och inte var det heller speciellt kul att höra sig själv flåsa som en annan fläskig amerikan.

Efter idrotten var det bara att ge sig ut på stan för att ragga spons till talangjakten. Och det gick faktiskt bättre än vad jag hade trott. Sedan fick man en liten slap-in-the-face när man kom tillbaka och fick höra att det fanns en risk att talangjakten inte blir av för att vi inte vet vad deltagarna ska ha för något på scenen.
Det är ju inte speciellt kul att höra efter allt man har gjort och all tid man lagt ned på det.

Nu sitter och och kikar på Insider och pumpar Kanye Wests remix album. Samtidigt som jag funderar på vad som pågår i skallarna på den där hänsynslösa  familjen Grönfors eller vad de nu hetter. De där romerna som härjar i Haparanda och hugger yxor i ansiktet på sina grannar.



karl hallon.


Och så tittar ni på hela.

25.11.08


Fotograf: Olivia Malone

APU. Desperate kväll hos Efwy . Sova .

snöstorm.

Kom nyss in från en uppfriskande cykeltur från Nina. Kan inte förstå att jag är så jävla dum att jag ger mig iväg med cykeln när det är snöstorm ute. Visserligen så snöade det inte så mycket när jag åkte dit , och dessutom hade jag medvind. Men när det var dags att åka hem yrde snön från alla håll , en dec på vägen och motvind, tog kanske tio minuter längre än vanligt att ta sig hem.
Så nu känner jag att det är dags att damma av skotern. Som visserligen inte har någon back , så det är mer än troligt att det händer en liten olycka efter vägen.

Nu ska jag kika igenom facebook och andra sådana där onödiga hemsidor som man slösar bort en femtondel av sitt liv på.


Godnatt!


winterwinterwinter.

Sunday bloody sunday. Idag har jag inte gjort speciellt mycket. Sov , gick upp , kissade , lade mig i sängen igen , sov , vaknade , satte mig vid datorn , tittade på My supersweet 16 maraton på MTV , åt , plockade upp en tröja för att komma igång med städningen i min svinstia , tappade orken , vilade lite och vid fyra åkte jag till skolan och hjälpte Frida att kopiera upp lite bilder till hennes APU.


Vilket jävla oväder vi fått nu då. Lite tidigt tycker jag , såhär ska det vara kring jul. Det skulle vara perfekt på julafton. För förra året försvann känslan lite då det inte fanns en flinga på marken. Om det nu ska vara oväder så får det gärna vara så pass att man inte kan ta sig till skolan eller att bussen ställs in. Så man får vara hemma och mysa istället, med andledning.
Då kan jag fortsätta att pynta min lilla 120 centimeters gran. Jag är ute i väldigt god tid, jag vet. Men nästa helg ska det filmas och då hinns det inte. Granen ska stå där första advent, så är det bara. Och tomtar ska titta fram från alla hörn. Mina vänner kommer att få något fel när de kommer in i mitt överpyntade rum alá amerika. Nu jävlar ska det vara julkänsla och julmusik. Men jag kör julmusik alá rockband.


turbo neger.


Ikväll ska jag mysa hos Nina.

hård och hårig.

Av alla auditions någonsin så är det den här som satt sig på hjärnan. Jag kan inte säga om hon är oseriös eller inte. Jag hoppas det. Men det ser absolut inte så ut. Ett gott skratt får man iallafall.


Jag och Anna sitter och delar med oss av våra favorit youtube klipp såhär på våran svennekväll , på olika håll.

friday im in love.

Ska bli väldigt intressant att höra när Johan tar ton på Friday im in love ikväll. Jag kan egentligen höra hur jävla illa det kommer att låta. Jag vet att jag inte skulle fastna i idolsnåret , men nu är det för sent. Nu måste jag följa det till slutet , även om jag bara blir förbannad varje gång.
Men juryn måste ju ha tinnituss eller någon annan hörselskada, jag förstår inte hur de kan höja Robin B och Johan till skyarna. Vad hör de som jag inte hör ?
Ok, nu ska jag släppa det här, iallafall för nu.

Det råkade bli ännu en svennekväll ikväll. Funderade på att åka iväg och parta med ett par kompisar , men sedan somnade jag och när jag vaknade så var jag så opepp som man bara kan bli.
Dessutom så hade jag haft en väldigt konstig dröm. Som även återkommer i olika scenarion. Jag är jätteyr , alltså verkligen JÄTTEyr och oftast är jag på fest så alla tror ju att jag bara är väldigt överförfriskad. Men sanningen är den att jag bara tagit en grogg eller en öl. Och så skämmer jag ut mig för 'viktigt' folk som man gärna vill hålla sig väl med. Anledningen till att jag inte ringer ambulansen är för att de kommer att ta en massa prover och upptäcka att jag tagit en massa droger. Så där ragglar jag omkring och väntar på att allt ska bli bra.
Jag vet inte vad den här drömmen ska betyda. Får leta upp någon såndär drömtydningsbok på biblioteket imorgon.

fbkfbkfbkfbk.

Kom nyss hem från Brynäs - Färjestad. 2-2 slutade det. Lite surt, hade gärna velat retat mina brynäskompisar. Speciellt Evelina och Oskar som satt mittemot mig på andra sidan och hånlog när Brynäs fick in sitt andra mål.
Men det var roligt. Och jag är fortfarande sugen på att börja spela hockey igen, speciellt när jag träffade min gamla tränare idag. Men min kondition håller nog inte med.

Idag har jag varit så otroligt trött. Känner att jag inte alls tillför något till min filmgrupp. Men det är en dum tid att ha tre timmars kreativt arbete på. Halv nio torsdag morgon. Då blir man ju bara trött av att veta att man ska gå till fem.


Men i helgen ska jag vila ut. Passa på, eftersom nästa helg går åt till att filma filmen.


Nu ska jag nog se på ett Twin peaks avsnitt. Jag fick låna Sigrids box eftersom jag blev så nyfiken på serien eftersom alla tjatar om den nu.

Godnatt!


winwinwin.

Vinn feina väskan hos fourwalls.

37 days to christmas.

Idag blev det ingen APU, vilket jag fick reda på genom att hitta en lapp på dörren där det stod ' Stängt pga sjukdom'. Men det gjorde inget, jag blev inte ens lite irriterad. Jag tror jag bättrar mig på den fronten. Men min handledare som låg hemma och hade influensa tyckte att jag skulle vara väldigt arg på henne. 

Jag försökte övertala min käre far att agera vakt i butiken om jag skulle jobba själv, men det ville han inte så det förblev stängt.

Istället besökte vi röda korset, och efter det åt vi lunch på en pizzeria bredvid. Och för första gången tog jag med mig en doggybag. Det är underskattat ! Och inte ett dugg pinsamt.

Och sedan gick vi en sväng på Rusta och de hade ställt fram alla julsaker och jag blev som ett litet barn. Det var glitter och en massa blinkande julsaker som snögubbar, tomtar , renar , you name it. Jag älskar julen och i år kommer jag att fylla hela rummet med julpynt. Ta igen lite från förra året också eftersom allt som hade med jul att göra glömdes bort eftersom jag hade så mycket i skolan att göra. Men i år ska jag köpa en liten gran och överpynta den alá christmas tree.


sömnlös.

Jag kan inte sova. Somna. Och alla tekniska grejer går mig fortfarande på nerverna! Min dator kommer att åka ut genom fönstret med skärmen före inom en snar framtid. Jag är en tickande bomb.

Idag har jag inte gjort ett skit. Visserligen kom jag hem nio imorse , var inte ett dugg trött så jag slog på en film. Sedan slocknade jag och vaknade inte förrän två. Dessutom så hade jag inte fått en blund på nästan hela natten eftersom jag fick ta hand om en överförfriskad Frida.

Jag har duschat , kollat på tv , suttit vid datorn och inte gjort ett piss , bara försökt få tiden att gå egentligen. Jag kunde ju ha städat, men jag orkade inte. Och det är inte så pass stökigt att man inte kan bo här. Fast jag ska erkänna att dammråttona börjar bli många nu. Så kanske nästa helg.

Nu ska jag slå på en film , kanske ta en sådandär sömntablett som luktar underliv och förhoppningsvis somna och komma upp i rimlig tid imorgon så att jag inte missar bussen.


dagen efter.


Nu är jag med igen. Fortfarande pyttelite bakis kanske. Men jag är vid medvetandet.

Gårdagen spenderades som sagt hos Frida och det urartade från chillfest till lite partyparty, när Frida hade tagit ett vinglas för mycket. Men det var roligt folk och jag hade väldigt trevligt. Även om tidsuppfattningen försvann efter ett tag, tillsammans med medvetandet.


partyparty.



Den här kvällen ska spenderas hos Frida, iallafall ett par timmar. Om det blir alldeles för stökigt och livligt så ska vi leta oss utåt. Frida har sagt ifrån partyparty, men efter ett par groggar så kan hon bjuda in hela Gävle. Får hoppas att konstapeln inte tar de hundra trapporna upp och hälsar på. Men vi får väl se hur den här kvällen slutar. Det kommer iallafall att bli supertrevligt.

magic spells.


Jag har lagt upp fler bilder från modevisningen på fotobloggen.

50-tals klänningarna från De å sånt ligger dessutom uppe på blocket.se. Dessutom kan ni hitta fler kläder därifrån på hemsidan.

goyas modevisning.

Gå in här och läs min artikel om modeshowen.

friday night.

Ännu en givande fredag. Jag känner mig så patetisk som sitter och tuggar i mig skumtomte efter skumtomte framför datorn. Där jag egentligen inte har någonting att göra heller. Just nu sitter jag och accepterar vänner på myspace som jag inte orkat med förut, bara för att ha en anledning till att sitta framför burken.
Visserligen så har jag ju själv försatt mig i den här situationen. Nina och Sigrid sitter två kilometer härifrån och har David Lynch kväll. Så det är bara att trampa iväg. Egentligen.

Men jag ska nog ha svennekväll och stirra på Idol , störa mig lite på Johan ( och hålla tummarna för att han åker ut ikväll ) , garva åt Extra extra ! och Fredag hela veckan. Och stoppa i mig ett par påsar juleskum till.

birds of america.


Såg precis Birds of America, och den var alldeles underbar. Från början så kunde jag inte riktigt greppa vad den egentligen handlade om, och kunde inte heller ta den seriöst när Matthew Perrys nuna dök upp eftersom jag bara förknippar honom med Vänner-Chandler.

Morrie ( Perry ) bor tillsammans med sin fru Betty i ett helylle villaområde i huset som han växte upp i. Morrie och Betty anstränger sig och försöker leva så normalt och präktigt som möjligt, även om det inte gör dem mer lyckliga. Morrie jobbar som lärare tillsammans med bla sin granne (och enligt grannen ) sin bästa vän.
När han var yngre dog hans far och han blev tvungen att ta hand om sina två yngre syskon , Jay och Ida. Nu är de alla vuxna , även om Jay och Ida inte beter sig som det.
Jay råkar ut för en olycka och det slutar med att det blir en ofrivillig återträff i deras barndoms hem. Jay som spelas av min absoluta favoritskådespelare Ben Foster är smått psykiskt störd och har en anmälning på halsen om att han tafsat på en liten flicka. Ida letar upp ett gammalt ex som hon inte släppt ur tankarna. Och Morrie och Betty har fullt upp med att ordna en utomordenlig middagsbjudning för deras präktiga grannar.

Jag älskar den här filmen och Ben Foster gör ännu en suverän roll. Mycket , mycket sevärd !

mina bilder.

Mina bilder från modevisningen är uppe på Maries modeblogg nu. :)

-

Nu har jag äntligen alla prov avklarade. Men när man väl pustat ut så kommer ju ett ytterligare prov , såklart. Samhäll om två veckor. Vilket visserligen är ganska kul. Men idag gav jag mig själv ledigt. Halvsov hela första lektionen , som var rölig bild , så det var ju inte särskilt passande.
Känner att jag inte har någon aning om vad som ska filmas , var vi ska filma osv. Och när jag är så pass trött så orkar jag inte anstränga mig heller. Så jag får väl skylla mig själv. Men det känns ändå lite surt eftersom en anledning till att jag går media är just rörlig bild. Men det är något jag får ta tag i nästa vecka. För nu har jag fått motivation igen och jag hoppas att det håller i sig ett tag.


Nu sitter jag och väntar på att senaste avsnittet av Sons of anarchy ska ladda klart. När det är klart ska jag krypa ned i sängen och kika på film och bara lata mig.


teknik.

Allt som har med teknik att göra går käpprätt åt helvete för mig nu. Datorn är superseg, den är absolut inte virusskadad. Det är jag väldigt noga med att se till att det ikke händer igen. TVn stängs av och på av sig själv, helst när det är något som jag verkligen vill se. Och mejlen är nog det som drabbar mig värst. Det går inte att skicka ett enda jävla skit mejl ordentligt. Varken från min skolmejl eller hotmail.
Skulle skicka bilder från modevisningen till en snubbe på SR som skulle slänga upp dem på Maries modeblogg. Senast måndag morgon skulle han ha dem, och jag är inte den som är sen med sådant ( om det inte gäller skolarbete och jag VET att jag kan lämna in det liite senare , annars är jag ganska duktig på att charma till mig en dag eller ett par timmar till ).
Hursom så fick jag ett mejl av Marie idag om att bilderna inte har kommit fram.

Om jag blir galen ?! Nu är jag trött på tekniska grejer. Nu är jag sugen på att åka upp till sommarstugan och stänga in mig utan el och rinnande vatten ett par dagar.

update.

Just nu är jag superkass på att uppdatera, och så kommer det att fortsätta den här veckan. Jag ska viga all ledig tid åt att sova.

Idag har jag iallafall varit på min praktikplats där jag bla tagit hand om omkull fallna uteliggare , lärt mig att dricka te och surfat omkring på nätet i jakt på bilder från modevisningen. Men alla Gävles vimmelsidor är så otroligt jävla ytliga och laddar bara upp bilder på draget folk. Intressant, var ju inte som att de inte fanns med på vimmelbilderna från gågna fredagar och lördagar.
Jag hade droppat alla fördommar om att Gävle är jätteytligt och uppblåst , men de kommer sakta men säkert tillbaka. Jag skäms. När det för en gång skull är modevisning i staden så slänger de endast upp bilder på alla apelsinansikten och dragna backslicks!


Hittade världens snyggaste, häftigaste , coolaste osvosvosv Docs idag på APUn , men självklart var de för små. Gula och finfina. Så jag får vänta tills påsklovet då jag drar iväg till London igen.


modeshow del 2.

BLÅ



JC




hejje.

Den här dagen var inte så farlig. Inte speciellt konstigt eftersom jag spenderade ungefär halva dagen med att 'fika' i ett av skolans samlingsrum. Men det var mysigt.


Nu har jag massor med plugg, svenska prov och filmkunskapsprov är vad jag har att vänta i veckan. Dessutom så ska jag beta av ett par fotouppgifter. Men nu såg jag att Fresh prince började , så skolarbetet får vänta en liten stund till. Vilken säkerligen resulterar i att jag ger mig själv ännu mer rast när nästa program också är något som jag inte vill missa.

Ska slänga upp fler bilder från modevisningen senare och skriva lite om det. För fyfan vad vissa var ( är)  patetiska.
Men det tar vi sedan.


modeshow del 1.

Nu har jag redigerat hela dagen, och jag är fortfarande inte klar med alla bilder. Men här har ni ett par av dem iallafall.

BRIXX



Carlings



De å sånt


Resten slänger jag upp någon annan dag när jag har tid. Nu ska ett par skickas iväg till Maries blogg och sedan ska bokanalysen skrivas klart. Jag trodde aldrig att jag skulle säga det här men , fyfan för en heldag framför datorskärmen.

-

Satan vilken jävla tid det tar att redigera alla bilder. Fast det beror på att min dator har blivit så jävla seg, antingen så har jag för mycket sparat eller så har jag blivit utsatt för en trojansk häst igen.

Men jag lovar att bilderna dyker upp ikväll.
Jag har inte suttit hela dagen och redigerat för ingenting.

fashion.


Sådärja. Nu har jag det senaste inmatat i skallen. Nu är det bara mode som gäller. Fashion har flyttat in.
Jag har haft en jättetrevlig dag/kväll, bortsett från lite huvudvärk som den pumpande , kassa musiken stod för. Nu ska jag sova. Fler bilder kommer imorgon. Kom hem vid två, men som vanligt kan jag ju inte låta bli att pilla lite med bilderna på en gång. Men nu ska jag sussa. Fler bilder kommer imorgon.

Den här är för övrigt från BLÅs visning.

Godnatt med er!

modevisning @ goya.

Nu drar jag till Goya !
Förhoppningsvis dyker det upp ett par festliga bilder imorgon. När jag vaknat. Ser ut att bli rätt sent eftersom själva visningen börjar 23.00.


Ha en fin kväll!


hey i'm single.


Istället för den där singelringen.
Nejdå. Men jag bär en svala i mitt ena öra tills jag är myndig och kan tatuera in en på min ena handled istället. Ja och så tillkommer en till på den andra handleden då jag hittat min själsfrände. hehe.

lyxproblem.

Jag vet inte vad jag ska ha på mig imorgon. Jag är inte den som brukar gå ut på galej. Om jag gör det så brukar jag köra på ett säkert kort som ändå brukar misslyckas. Jag har gått igenom skrubben , mamma och pappas garderober och till och med testat hur mammas rävpäls ser ut på. Den såg snygg ut på för övrigt.
Jag skulle vilja se ut som dessa bruttor :



cobrasnake

Hursomhelst så kommer alla stekarslickers som hänger där tycka att jag är en liten minderårig punk iallafall. Men det gör inte så mycket, jag tycker ändå att alla där ser ut som transvestiter. Apelsinansikten , backcliscks , missmatchande modeplagg , fulla som kastruller ..you name it. Såhär kan det se ut en kväll på Goya:


Potentiella offer för Stureplans vackraste. Har han tipstelefon?


- Spets är det senaste tjejer! Nu gör vi stan osäker.


Nej jag ska inte gnälla. Det ska bli grymt kul att se modevisningen, men så fort jag är klar så drar jag vidare.


heeeeeeeeeeeeeeeeeeelg.

Äntligen helg. Veckan gick inte så pass sakta som jag trott. Veckorna går väldigt snabbt nu. Väldigt snabbt. Men det betyder ju att helgerna går superfort också. Men nu ska det bli skönt att vila ut lite. Den här veckan har varit ett helvete. Höstdepressionen har kommit sent för mig, men nu är den här till och från. Höst manodepressionen kanske. hehe. Nej det är inget man ska skoja om. Förlåt.

Nej men den här veckan har jag varit lite dyster, men jag vet att det beror på stressen. Så blir det jämt den här tiden på året, när jag har mycket att göra i skolan osv. Vill göra bra ifrån mig , vill hinna med allt. Jag stressar egentligen upp mig i onödan. Och så lamslås jag när jag ser allt arbete jag har framför mig så att det slutar med att jag inte gör någonting alls , och högen med läxor växer ännu mer. Men sån är jag.

Jag vet att depression och psykiska störningar är lite tabu belagt, kanske är det därför det blir som det blir. Tänker Caroline , Engla osv. Man vill inte söka hjälp , för då får man stämpeln på sig. Nej , jag hade inte tänk att gå in längre på det där. Och jag tänker inte heller blotta mitt sinne och dela med mig av alla mina psykiska konstigheter. Kan tänka mig att de som känner mig kanske blir lite fundersamma när jag säger att jag har mina konstigheter för mig. Men jag tror inte att jag riktigt visar när jag är åt det lite mer dystra hållet eftersom jag ofrivilligt  byggt upp en sorts fasad som visar en väldigt oseriös och flummig sida av mig. Visserligen så är jag ju 'flummig' eller vad man nu ska kalla mitt beteende när jag drar dåliga skämt osv. Men när jag är lite nere så är jag hellre super oseriös utåt istället för en dyster surpuppa som trycker i ett av klassrummets hörn på lektionerna.
Missförstå mig inte nu, det är inte alltid såhär. Kom ihåg det.
Men det skulle vara skönt om den där fasaden bara släppte lite och att jag lättare skulle kunna visa hur jag känner mig. Det skulle vara mycket ärligare också. Jag får jobba på det.
Skulle någon fråga mig om det här så skulle jag snabbt skylla ifrån mig och säga att jag bara kände så dååå.



Nej, nu ska jag ta tag i skolarbetet som jag har att göra. Kaanske sova en liten stund först. Kanske ställa två , tre klockor så jag garanterat inte sover bort resten av dagen.


lsdlsdlsdlsdlsd.


Ge mig tips på 'knarkfilmer' som Trainspotting. Tack!

ggggginza.


Kolla vad jag fick på lådan ! Lilla julafton. Sleepy Hollow , Hooligans , This is England , Lock stock and two smoking barrels , Big Lebowski , Alpha dog , Fear and loathing in Las Vegas , Metropolis och så två skitfilmer som man kunde köpa för en tia , Mr & Mrs Smith och Epic movie. Och så Keanes senaste och Specials !

Nästan bättre än kläder och öl.

Satan vad jag har träningsvärk i hela kroppen efter skridskoåkningen igår. Börjar förstå varför jag slutade med hockeyn. Visserligen så hade det inte varit lika hemskt om jag hade strechat efter. Men det gjorde jag ju inte. Såklart.

Idag stod bla rörlig bild på schemat. Börjar dra ihop sig och bli seriöst nu. Sista helgen i november är det min grupps tur att filma. Ska bli otroligt roligt, om vi nu hittar någon huvudroll...


badpojke.


hohohohohockeyfrilla.

Idag åkte vi skridskor på jumpan. jag har inte ens petat på mina skridskor sedan sist vi åkte i skolan, för mer än ett år sedan. För inte har jag tagit upp mina gamla hockey skills.
Och aj vilken träningsvärk jag kommer att ha imorgon. Jag kommer ihåg att jag gick som om jag blivit tagen bakifrån eller skitit på mig de gånger jag inte stretchat ordentligt efter träningarna.
Dessutom så slog jag först i knät när vi på något vis skulle glida på kläderna ( vilket jag misstänker var mest för att jävlas ) så jag har fått en liten bula med ett stort blåmärke på. Sedan slog jag i arslet och svanskotan. Och det är smått outhärdligt att sitta ned nu.

Just nu sitter jag i en av skolans datasalar och väntar på att min käre far ska komma och plocka upp mig. Precis som för tio år sedan , när man fick vara kvar på fritids halva dagen eftersom de inte vågade låta mig vara hemma själv. Fast jag kan förstå dem , jag var en riktig satunge när jag var liten. Nu ska man egentligen gå in på ett par roliga sattyg som man gjorde dådå, men jag minns ingenting förrän jag var en sisådär tio år. Fast det finns ju småsaker och sådant som jag nog inte vill gå in på för att det är FÖR busigt. Hehe.

elake frida.



Frida ska då alltid vara framme med kameran och föreviga varje ögonblick. Som man dessutom helst inte vill minnas heller.
Detta utspelade sig förra onsdagen då vi skulle supa till det lite.. Vilket misslyckades och slutade med att vi fläskade i oss alla onyttigheter som vi införskaffat på Willys precis innan stängnings dags. Visserligen hann jag komma till det salongiga stadiet eftersom de bestämde att vi skulle skjuta på festligheterna till nästa kväll...

Det är Frida som är elak. Inte jag. Det var Frida som tog bilden. Inte jag. Hon lade upp den först. osv.

hej!:)

phew.

ah! jag gjorde det igen ! somnade ifrån allting !
jag var dutti och gjorde min filmrecension och så blev jag trött och tänkte att jag kunde halvsova lite trekvarten innan Färjan började. Och sov gjorde jag. Till halv sex imorse. Vaknade av teven som fladdrade och datorn som stod på skrivbordet och surrade. Somnade om, vaknade av att mamma har i full färd att skälla på mig eftersom jag hade tittat på teve hela natten. Men slutade tvärt när hon såg min nyvakna , förvirrade blick. Och kanske allt smink som kletat ut sig runt ögonen, jag var ingen vacker syn.


Klev upp, cyklade iväg på isbanan till bussen ( utan att ramla ! ), hälsade på Nina på hennes bildlektion för att döda lite tid , och sedan iväg till praktiken. Där jag träffade min handledares dotter som berättade att hon jobbar på Färjan. Japp , THE Färjan ! Skit coolt ! Hon har träffat båtens alla original. Eller ja rättare sagt , hon jobbar med båtens alla otroligt festliga personligheter. Skit häftigt enligt mig.


Nu blir det en kopp oboy och valvaka med Filip & Fredrik. Visserligen är jag inte ett dugg insatt , jag är inte ens en gnutta insatt i svensk politik ( och det skäms jag för ). Men jag behöver en dos F&F eftersom jag missade Boston tea party igår. Och dessutom så är det ju lite intressant med dem amerikanska valet.


book of keane.



Nu : Praktik till 18. Sedan : Sova

i guess i'm a toy that is broken.

Måndagen efter två veckors 'ledighet'. Inte så tung som jag hade trott , inte psykiskt iallafall. Men tydligen så hängde inte riktigt kroppen med att ställa om sig till att vakna och kliva upp vid sextiden och sedan cykla ett par kilometer till bussen. För mitt huvud värker och i mitt högra ben känns det som att jag har växtvärk, väldigt konstigt eftersom jag slutade att växa när jag var fjorton.

Nu har jag lite skolarbete att ta igen, foto , film recension , filmkunskap osv. Visserligen väldigt roliga grejer, men just nu skulle jag behöva en vecka ledigt till känner jag. För att vila upp mig.

Först av allt tänker jag lägga mig i sängen och bara stirra upp i taket i sisådär en kvart.

intresseklubben antecknar flitigt. och det kommer den att fortsätta göra den här veckan eftersom det enda som rör sig i mitt huvud nu är skola , skola ,skola.
Men på lördag är det modevisning, så på söndag får ni hålla ögonen öppna efter ( förhoppningsvis ) häftiga bilder därifrån.

fuck you and your cat.



well for a lonely soul, you're having such a nice time.

Jag var på Keane konserten på Annexet igår och det var underbart ! Egentligen borde jag inte uttala mig nu eftersom jag bara kommer att skriva ungefär samma sak, att det var så underbart och så jävla bra!
Men det var det. Crystal ball , Bedshaped , A bad dream , We might as well be strangers , Bend and break ( akustisk med bara herr Chaplin ) och många , många fler och dessutom den allra bästa ( enligt mig ) Nothing in my way. Jag vet inte vad det är med just den låten, men på något sätt så betyder den väldigt mycket för mig. De nya låtarna var riktigt bra live, jag var inte jätteförtjust i nya plattan innan, men idag har jag lyssnat på den ett x antal gånger.
Jag grät inte, jag trodde att jag skulle stå och gråta mig igenom konserten, men istället stod jag och fånlog. Det var så otroligt jävla bra, och jag blev så glad av att se ett par av mina favorit pöjkar.
Som vanligt kunde jag inte förstå att det verkligen var dem.






super kass kvalle , har tyvärr ingen fungerande digitalkamera.


RSS 2.0