29.04.09

Jag har varit så otroligt uttråkad ett tag, har inte haft någon motivation till att göra någonting, alls. Men nu är det mycket roligt som händer de kommande dagarna. Imorgon ska jag följa med Frida ut till Storvik och grilla med henne och Staffan. Vi ska åka sönder Staffans sk8board ramp.
På fredag ska jag ned till stan och kika igenom ung vänster, SSU och grön ungdom som håller till på Slottstorget eftersom det är första maj. Funderar på att bli aktiv inom något politiskt ungdomsförbund. Jag kan inte sitta och gnälla på att MUF och de andra blå ungdomsförbunden är skämt när jag inte själv är aktiv. Dessutom så kan det vara bra att veta vad de olika partierna står för inför valet nästa år.

Klockan 18 ska ett par kompisar, närmare bestämt Aegis, spela. Efter det ska jag och mina päron gå till konserthuset och få lite underhållning i form av ståuppkomik. Glans, Mede , Schyffert osvosv.. Kan bli skoj.

Och på lördag ska jag visa upp kläder för De å sånt. Jag har faktiskt tränat lite på att gå i högklackar hemma, och på att gå RÄTT. Visst är det lite genant att gå en modevisning när man för det första ligger långt över BMI-värdet för övervikt, och för det andra inte alls har någon hållning eller vet hur en modevisning går till. Men sedan ska jag kunna gå i ett par platåskor alá Spice girls också.
Vi får se hur det går med det. Frida ska iallafall föreviga det hela. Heuheuheu..


Nu blir det hockey, Sverige - USA. Jag vette fasiken om mitt hjärta håller hela matchen.


baltiska horor.

Jag ska sluta att följa hockey VM, NU!
Usch, mitt lilla hjärta tål inte sån där spänning. Och absolut inte att motståndarna vinner efter en sådan match. Fyfan. Nu är det inte roligt att vara svensk.



För övrigt så har dagen varit ok. Fotade lite på fotolektionen, hade ingen större lust att låsa in mig i ett mörkerrum i det fina vår(sommar?)vädret. Sedan gjorde jag absolut ingenting på mdkn. Jag har ingen motivation nu.
Och just ja, jag ska debutera som modell på lördag, åt Elenore ( De å sånt firar 5 år ). Kanske kan jag dra dit ett par potentiella kunder från min umgängeskrets, eftersom många säkerligen kommer att lockas dit för att få ett gott skratt, åt mig.


fillippp.

Sitter och tittar på Söndagsparty, och jag vet inte varför, men jag tycker att det är så roligt att Wikingssons dotter har blivit besatt av Filip. Det är så sött, och det är inte ofta jag säger så om barn...


herr Dorsin.

Henrik Dorsin är en av Sveriges roligaste komiker. Nästa fredag ska jag på Big Comedy som kommer till konserthuset, där bla Henrik Schyffert, Petra Mede, Johan Glans, Rheborg, Batra osvosvosv.. Tyvärr så ska inte Dorsin vara med då, men jag väntar  på att han ska turnera med en ny show.
Hursom så funderar jag allvarligt på att ta med mig en kasse tomater som jag kan kasta på Mede. Hon är riktigt charmig, men jag vet inte hur bra hon är live sådär. Jag är inte pryd på något sätt att jag skulle tycka att det hon säger är genant. Jag kanske bara har blivit bitter och bara uppskattar ståuppkomik i klass med Betnér.
Och Dorsin såklart...


mind's eye.

Jag vettefasiken vad jag drabbats av för sjukdom. Jag har haft feber som gått upp och ned de tre senaste dagarna, och till det en förjävla huvudvärk. Igår var jag hemma hela dagen för att kurera mig så att jag skulle vara någorlunda ok så att jag kunde hänka med på fotboll. Vilket jag också gjorde. Men självklart så vill inte jag vara sämre än mina fotbollshuliganer utan ville såklart också ta mig en bira innan matchen. Notera att jag knappt ätit någonting på tre, fyra dagar. Så glad i hatten gick vi iväg mot Strömvallen och sjöng ( skrek ) GAIS ramsor, då var jag på topp. Men när jag kom hem efteråt så tog kroppen ut sin rätt och jag fick inte en blund på nästan hela natten, då jag bara ville kasta upp allt jag hade i magsäcken.

Klev upp runt ett och började genast läsa lite i Aldrig fucka upp, jag är lite virrig nu så jag vet inte vad jag har för skolarbete som behöver göras, så därför kan  jag koncentrera mig på boken.
Nu sitter jag och poppar Wolfmother och väntar på att fredags TVn ska börja så man har anledning att vara smått apatisk.

småstadsliv.

Natha kom och förgyllde min dag med Småstadsliv. Det var jättefestligt, nu väntar vi på tvåan.


22.04.09

Jag har sovit nästan hela dagen, när mamma kom hem från jobbet tog jag mig upp ur sängen för att hämta en värktablett. Min feber försvann igår kväll, men istället så vaknade jag med den värsta huvudvärk jag varit med om imorse. Så jag sov, till och från, tills klockan slog fem. Men det hjälpte inte så mycket eftersom jag har feber igen, upptäckte jag alldeles nyss.
Så nu ska jag knarka värktabletter så att jag blir någorlunda frisk till fotbollsmatchen imorgon, så att Evelina slipper gå själv.

blondie.

Wow. Ok. Jag vet inte om det är för att jag inte alls rör mig i sådana kretsar, men jag trodde verkligen att platinablont och idominfärgade läppar var historia. Ja, vi känner ju alla till Blondinbella och Kissie, men de spelar ju på sitt utseende och sin dumhet för att provocera till sig fler läsare. Men nu har jag kommit över ett x antal blondinbloggar som faktiskt är mer dumma än de verkar vara. Och som sagt, wow. Hur kan det gå så snett? Jag tänkte inte länka till någon, bara dela med mig av min förvåning.

Sedan undrar jag vilka läsarna är, de som alltså följer bloggarna. Självklart lyckas även de provocera till sig läsare, men deras sätt blir istället patetiska för att det är så uppenbart. Men det funkar ju, tydligen. Men vissa läsare måste tamigfan finna det givande att läsa de felstavade inläggen, eller de aggressiva inläggen om någon brutta de inte gillar eller som de anser vara fejk.

Eller så är det bara så att en burnout som jag inte förstår sig på såntdärnt.


20.04.09



Det har inte varit en speciellt givande dag. Åkte in till skolan vid tio, framkallade en rulle, satt ute i solen och skitsnackade, inställd mdk lektion, åkte hem, gjorde mitt rum lite mer intressant, somnade till Generation kill, vaknade lagom till Färjan och upptäckte att jag hade 38 graders.
Får stanna hemma imorgon och sova bort dagen, få lite ångest och försena dagisfilmen lite till. Förhoppningsvis är jag pigg till torsdag igen, Gefle - GAIS. Det ska bli kul att se Evelina skrika ut Håkan Hellström låtar, banka lite på sargen (?) när det är hörna för GIF och tillsammans med klacken håna målvakten.

att åka hem med sista bussen.

Det värsta jag vet är att åka hem med sista bussen, dvs 02.20. Alla partyglada, överförfriskade fylletrattar fyller bussen med högljutt svammel och skriker gärna ut att de söker kvart-i-tre ragg, eller berättar om någon spännande sexuell upplevelse. Det värsta är när de vänder sig om mot mig och ska berätta, fråga eller undra varför i helvete jag är nykter en lördagkväll.
Igår satte jag mig på den plats där jag inte har någon bakom mig och samtidigt har uppsikt över hela bussen, ifall någon person jag helst inte skulle vilja språka med skulle kliva på bussen, så jag hinner sjunka ned lite på sätet.
Jag isolerade mig genom att plugga in ipoden och dra igång lite Danko, jag lyckas faktiskt tänka bort det idiotiska fylledravlet. Plötsligt utbrister den ena snubben framför mig hur skönt han tycker att det är att runka i duschen. Nejnejnej, inga detaljer ber jag till gud ( som jag inte tror på ). Men joho då. Förstod jag det hela rätt så stoppade han ner snorren i hålet ( om det på något sätt är möjligt ) och sedan fick utsuget göra resten.
Ett par hundra meter senare står en alltför överförfriskad snubbe i bakdörren, bakom mig, alltför nära mig. Han är så pass packad att han inte hinner kliva av även fast han ställde sig i alldeles för god tid, så nu står han alltså och gormar att han ska av. Och jag ber än en gång till gud att snubben ska hålla alla uppkastningar i magen tills han klivit av bussen. Den här gången blir jag bönhörd.


Nej, nästa gång tar jag taxi. Jag klarar inte av sånt här. Det kanske inte lät så farligt, men jag är så lättretlig. Visserligen så hatar jag människor också.


18.04.09


Åh vad jag hatar att sova lite för länge på lördagar. Även om jag somnade vid halv tretiden, men det ska inte vara så omöjligt att ta sig upp vid nio ändå. För det var den tiden jag ställde min klocka på. Men jag klev inte ur sängen förrän elva. Nu får jag skärpa mig, annars kommer hela sommarlovet se ut så.
Nu ska jag göra mig iordning för att dra ned på stan och möta Frida och Evelina. Har inte en enda krona, fem spänn på kontot. Nästa måndag har jag cash igen, men det skulle vara trevligt med en glass eller något idag..


16.04.09

Jag var ledig idag, och det var underbart. Gick upp kring halv elva ( fast jag ställt klockan på nio och lovat mig själv att gå upp och plugga samhäll ). Jag svarade på alla historiefrågor innan klockan slog fem, det är förjävla bra gjort av mig. Dessutom så har jag varvat historiepluggningen med samhäll. Dessutom så har jag hunnit med att fota ett par fotouppgifter, som visserligen skulle varit klara och inlämnade för sisådär ett halvår sedan. Nej intressekkubben antecknar. Fan vad ointressant mitt liv är just nu. Det enda som håller mig uppe är P&L och förhoppningsvis Popaganda. Snart dags att söka sådana där feriesommarjobb också. Vettefasiken vad jag ska söka. Helst av allt vill jag jobba alldeles själv, slippa prata med någon och bara koncentera mig på vad det nu är jag gör.


Nu ska jag fortsätta plugga, sedan ska jag gå en sväng med Natha och sen blire Grannfejden.


popaganda 09.


Blev riktigt sugen på att åka till huvudstaden 28-29/8 faktiskt. Än så länge så har de 'bara' bokat MGMT och Name the pet. Men det blir nog ett par riktigt bra bokningar till kan jag tro. Nu behöver jag bara några partyglada kömpisar som vill följa med (?). 

Nu ska jag åka iväg till Evelina som ska bjuda på pepprig pasta ! Haken är att jag ska hålla henne sällskap när en snubbe kommer och kikar på hennes lägenhet.

Tattoos.


Kikar omkring på olika tatueringssidor för att få lite inspiration. Är sugen på lite allt möjligt, en uggla som den ovan (ungefär) skulle vara snyggt att ha på ena handleden. Fast samtidigt är jag sugen på en Sugar skull på samma ställe, och det skulle inte gå ihop om jag gjorde båda på varsinn arm. Det positiva med att det är tre månader kvar till 18års dagen är att jag kan fundera ett tag. Visserligen behöver jag inte gadda mig på en gång heller. Men det vore nice.

Pappa kom nyss in och snokade lite nyfiken över axeln och frågade varför jag tittade på tatueringar, och berättade att han var sugen på ' en liten en '. Så nu ska jag försöka övertala honom att vi ska märka oss för livet samtidigt.

12.04.09

Sov bort halva dagen, sedan klockan ett har jag bara ätit. Det är påsk och jag har PMSmunchies, därför har jag nog troligtvis gått upp ett x antal kilon bara idag. När jag kände mig allt för dålig av allt fettintag så tog jag med mamma på en promenad.. Eller tvärtom.

Gårdagen var trevlig. Först åkte jag och päronen ut till valbo där släkten väntade med loads av påskmat, och snickerskaka :) Vid sjutiden så åkte jag iväg till Musikhuset där jag var den första som pröjsade inträde, och banden redan var en halvtimme försenade. Det är lite sorgligt att folk inte kommer när det för en gångs skull är musiktillställningar i stan. Fast man ska ju tycka om musiken som spelas också. Såndär skrammelcrustpunkhardcoreskrikmusik är nog, som sagt, inte min melodi längre.

Nu ska jag nog städa lite i mitt rum, tror jag.


Rockstar.






HEDI SLIMANE.

Det kanske bara är jag...

men är inte det här godisomslaget lite.. småperverst?


12.04.09

Jag var på Intakto och lyssnade på lite skrammel efter påskfirandet i Valbo. Eftersom det blev bestämt efter jag lämnat mitt hem så hade jag såklart inga öronproppar. Så nu kommer jag gå omkring halvdöv i en vecka. Ont i huvudet fick jag av musiken också. Kanske bara ska inse att min skrammelpunk tid är över och att Mustasch spelningen på torsdag passar mig bättre.

Nu ska jag se vidare på Dark water, den verkar bra. Jag gillar oöverdrivna rysare!

Glad påsk!

Jag fick ett ägg !!


Woho, mamma kom in med det hära imorse. Visserligen så misstänker jag att det är från ÖB, men det är tanken som räknas !
Nu ska jag snart åka iväg till kusin min i Valbo och snapsa och frossa i ägg med majonäs och en räka på toppen.

Glad påsk på er!

Ja ha klippt ma!



13 dagar!

Frida uppmärksammade min rökfrihet, eller vad man nu ska kalla det. Och imorgon når jag
två veckors gränsen. Och jag har inte feströkt en endaste gång heller. Nej, nu har jag fimpat helt.
Ok, kanske ett undantag under Peace and Love.

Tåg, oh tåg.

Nu sitter jag på tåget påväg hem. Tar tamigfan en hel dag att ta sig från Karlstad till Gävle. Och tvärtom. Två av lovets lediga dagar har jag spenderat i en sketen jävla SJ kupé. Jag hatar dessutom att åka tåg. Det är inte själv färdmedlet, utan det kollektiva. Att sitta med en massa okänt folk, som mer än gärna gör irriterande och provocerande ljud, stirrar en sekund för länge ( gärna ännu längre ), eller något annat som jag finner irriterande. Ja, idag stör jag mig ännu mer eftersom PMSen har kommit så lägligt. Jag har gått och varit småilsken hela dagen.

Hur ska jag kunna hålla mig i skinnet när datorn hakar upp sig här på tåget. Nu sitter vi i första klass vagnen och där _SKA_ man vara knäpptyst. Och ja, det är skönt, det är det postivia med första klass, tystnaden. Inga barn som skriker eller gråter, ingen som lyssnar på för hög musik, spelar nitendo med ljud på osv. Sedan så kan man ju diskutera dem som åker bara för att det heter just 1a klass. Datorn hakar faktiskt upp sig, halvvägs till Arlanda så ordnade internet upp sig. Nu får vi väl se om det blir några vredesutbrott. Jag har säkert ett x antal trojanska ponnys på hårddisken.

Okej, tåg. Vad är grejen med dessa dörrar. När man ska trycka på en röd liten knapp, och så ska dörren åka opp. Men det gör de ju aldrig. Jag står där och trycker tills jag blir tomatröd i ansiktet av irritation. Så pass att jag någon gång vart påväg att antingen sparka sönder den eller slita upp jävelskapet.


Nej, jag förstår inte grejen med dessa jävla skitdörrar. Finns en annan variant, då det är två dörrar som ska gå opp automatiskt. Sådana var det på tåget från Karlstad, jag skulle gå på toa, och toaletten var bakom de satans dörrarna. Gick dörrarna opp ? Näääee.. Jag fick gå igenom hela jävla vagnen till den andra änden för att göra mina behov.

Nu klev det på en hel hög turister också. De förstår säkert inte grejen med att vara tyst på dessa vagnar. Så nu kanske jag får användning av alla dessa svordomar jag lärt mig genom Lock, stock, Snatch och alla dessa amerikanska gangster serier.


Justja, jag har klippt flatfrippa också.


SM GULD!



Med den här bilden förpestade jag hälften av telefonboken efter Färjestads vinst :)

SM GULD!

You know I'm wasted again, I'll never ever feel this good again.









HV - FBK.

Huvaa, nu är jag så nervös. Usch. Ja, sportfånen och töntsupporten inom mig har kommit fram såhär lagom till SM slutspelet. 1-1 står det i matcher. Nu är det dags för tredje. Åh, vad fånig jag är. Jag hade ju lovat mig själv att inte bli sådär fanatisk igen efter den lilla perioden då jag , Anna, Frida, Emma, Nina, Patricia, Jessica och Carro startade upp JL-ligan.

Och vad är JL-ligan då. Jo, det ska jag tala om... I femman, sexan så fick jag och min vän Nina upp ögonen för sporten ishockey. Visst hade man hejat lite på Brynäs innan, men det var inte förrän Tommy Sjödin gjorde ett besök hos min klass jag blev sådär fanatisk. Efter det pryddes bänklocket med diverse spelare, mest snygga sådana. Som Joakim Lundström ( Ja, det är han som har VIB på Söder ), och Mattias Karlsson hette min favorit, som bara var 19 och fick sitta av matcherna på bänken, men snygg var han och därför var han min favorit. Efter ett tag bildades gänget, JL-ligan. ( Joakim Lundström ligan, eftersom alla tyckte att han var så otroligt jävla snygg ) Vi hade alla olika namn i ligan, namn på spelare i Brynäs. Jag hette Mattias Karlsson, såklart. Nina, Niklas Anger, och så vidare. Jag hade till och med en matchtröja som det stod Anger på.
Vi gick på nästan alla matcher, väntade utanför omklädningsrummet för att få träffa våra idoler och kanske få matchprogrammet signat. Om vi hade tur så fick vi en gammal sönderspelad klubba också. Sådär höll vi på i 1 - 2 år. Men sedan tog vi vårat föruft till fånga och slutade. ( Jag har utelämnat vissa stalkergrejer som jag bara skäms för och som inte behöver tas upp igen )

Men nu är det inte så illa. Ju. Fast kanske så pass känsligt att det kan komma en tår, eller två.

Enjoy.. hehehe

Resten har tyvärr spårlöst försvunnit..

karlstad,.



Jag hatar att packa. Jag ska bestämma mig nu för vad jag ska ha för kläder på mig de kommande fyra, fem dagarna. Jag packar dessutom alltid för mycket. Alldeles för mycket. Ja, visserligen så är det ingen speciell resa jag ska göra, men jag vill ändå ha med mig sådana kläder så jag ser lite anständig ut. Jag måste packa innan jag börjar med storstädningen. Städar jag först och packar sedan så ser det precis likadant ut som innan jag städade, minus alla dammråttor visserligen.. Och storstädningen måste ske, annars kan jag inte upprätthålla min roll som bortskämt ensambarn.

Justja, jag tänkte komma hem med en helt annorlunda frisyr. Eller ja annorlunda och annorlunda, men jag ska testa på något som jag inte gjort förr. Jag hade tänkt klippa till en sidecut/flatfrippa alá The Sounds-Maja!

04.04.09

Igår firade jag min farbrors 60års dag tillsammans med mor, far, faster och deras respektive. Det var trevligt, fast efter ett par timmars snack om en massa folk ( som jag inte har någon aning om vilka det är ) som bodde där syskonen Färdigh växte upp så blev man lite småtrött. Farbror Tommy varvade dåliga vitsar ( som han själv skrattade högt åt ) med att komma med bittra kommentarer om att han visst sköter sitt sockerintag och sina mediciner. Själv garvar jag för att han tycker att han själv är så jäkla rolig. Sedan är ju far min och Tommy som Bill och Bull. De låter precis lika , och har samma humor, alltså allt som har med skit och pruttar att göra. Det tycker de är jättefestligt. När resterande stod i hallen och snörade på sig skorna för hemgång så smet bröderna in i vardagsrummet och drog av ett par brakare som de sedan skrattade gott åt, medan faster Ulla gjorde klart för dem att det var respektlöst. Och det satt pappa och fnissade åt hela vägen hem, precis hela vägen, och det är en mil.




Nu kom jag nyss hem från lördagsturen, dvs en runda kring alla Gävles secondhand ställen. Med mig hem fick jag en sketsnygg kavaj för endast 20 kronor och en skjortjacka för 35. Ingenting att bråka om. Nu ska jag se på Swordfish som jag köpte för en femma på röda korset, och sedan ska jag städa, för mor min har hotat med att dra in fickpengarna i Karlstad om jag inte städar.


full frys.

Ibland är mamma riktigt snäll och går med på en runda på Hemmakväll, och igår var hon ännu snällare då hon pröjsade hela säsongen av Full frys åt mig. Yes, det är min humor. Edwin gör visserligen hela programmet. Men kul är det. Så jag tycker att ni ska undvika alla tåg mellan Stockholm - Karlstad på måndag, eftersom jag tänker underhålla mig med att se på Full frys.




Nu ska jag ta tag i lite skolarbete tror jag. Kanske. Eller så kanske jag sover en stund. Ska iväg till min farbrors dam och fira hans 60års dag ikväll. Så då är det nog trevligast om jag är lite pigg. Så en tupplur får det nog bli.

jajjelimensan

Nu är jag glad igen ! Jag köpte två biljetter till fjärde SM final matchen idag. Woho! I nuläget de sista. Det blir trevligt, förhoppningsvis. Får hoppas att FBK tar igen imorgon. Missar den matchen, min farbror har ställt till med 60års kalas. Men det är inte ofta som släkten på min käre fars sida umgås, så det är inget som jag tänker missa. Men jag kanske smyger in en lur i örat under middagen, så att jag åtminstone kan höra matchen på radio.

Idag var jag i skolan från halv nio till sex. Visserligen så var hälften av tiden dötid. Men det var länge iallafall. Sände på fria kanalen vid halv sex. Det gick väl sisådär. Jag var programledare tillsammans med Cissi. Jag förbjöd mig själv att vara sådär stel och tråkig som folk jämt är, men istället tappade jag bort mig och såg enbart fånig ut.


Nu blir det tv, och kanske , om jag orkar , lite samhäll. Fast det tror jag inte.


ååååååååååååååååååååååh

Nu är det inte bra. Ska fan sjukanmäla mig imorgon. Fan vad allting ska gå emot mig. Jag är så jävla bitter och argsinnt. Hela dagen har varit åt helvete, förutsom den stunden jag njöt av solen och lyssnade lite på Feeling good i tre olika versioner. Dagen började med att jag sprang runt hela Västertull, upp och ned för trapporna, fram och tillbaka i korridorerna, för att min lärare bytt klassrum. Sedan hade idrottsläraren bestämt sig för att den idiotiska idén att göra en egen dans var jätterolig. Sedan var det sådär jättejobbigt mycket folk på Myrorna, så jag och Evelina gick ut lika fort som vi kom in. Och sedan var det motvind när jag gick från bussen. Jag vet inte varför, men jag blir så uppretad av motvind. Jättefånigt, men så är det. Kanske är det för att det inte finns någon att bråka på. Sedan så visade ticnet gult ( = fåtal ) på FBK matchen den sjunde, så jag ringde och skulle boka, men nej då, där fanns bara EN plats att köpa. Sedan sov jag lite, för att vakna upp pigg och glad. Men nej då. Sedan var det dags för dagens höjdpunkt, första SM final matchen. Färjestad förlorade. KUK.
Men jag har iallafall varit rökfri i fyra dagar.

april, april.

Två dagar kvar till 10 dagars ledighet. Det kunde inte komma med lägligt. Jag är så otroligt trött och less nu. Så pass att jag haft seriösa funderingar på att gå till en hjärnskrynklare och kolla upp om jag har någon sorts ADHD störning. Jag har förjävla svårt att hänga med i skolan nu.
För övrigt så sitter jag bara och räknar ned till sommarlovet och 18års dagen. Filar på tattalon som jag ska boka tid för snart. Fast först måste jag hitta en bra tatuerare. Funderar på att göra skiten i Karlstad. Vi får se hur det blir. Kommer säkerligen inte ens att ha råd att göra den. Dessutom så har jag förträngt lite att jag har fobi för nålar. Det är lite synd att man inte får ha alkohol i kroppen när man ska märka sig för livet.


Nu ska jag lägga mig och kika på Freaks and geeks. Och somna. Och säkert missa första perioden. Sådär ser mina dagar ut nu. Hem , äta , glo på tv ( glömma läxor / skolarbete ) , somna och sedan vakna till vid åtta, nio tiden.




RSS 2.0