talet..

Nu har jag försökt att börja på mitt tal i flera timmar, men det går inte. Jag vet precis vad jag vill få fram och vad jag står för. Men jag kan inte få ned det på papper..
Nu har nästan hela dagen gått , och jag som skulle ägna hela helgen åt skolarbete. Istället begav jag mig ut med far min och förpestade miljön ännu mer genom att köra skoter.


samantha west.




Samantha West.

hon fick igen!


Nu jävlar fick Frida igen för alla klistermärken och plåster som hon klistrat fast på min rygg, och som jag sedan gått runt med på olika offentliga ställen. En gång gick jag runt med ett stort , rött uppochned vänt kors som hon och hennes kumpaner hade klistrat fast på min gråa tröja.
I onsdags planerade och utförde jag och Evelina hämnden, och såhär fick stackars Frida ovetandes gå omkring på stan. He he.
Men klistermärks/plåsterkriget är nog inte slut än på ett tag. Just nu sitter hon nog och planerar en ännu värre hämnd.

djur.

Jag sitter och gör lite research inför mitt tal. Lite sent kanske , men jag hade blandat ihop svenskans deadline med en annan. Så nu ska jag jobba på talet hela helgen eftersom det ska in på fredag. När jag ska hålla talet har jag också glömt bort.
Men till det jag egentligen ville säga. Jo. Mitt tal handlar om pälsindustrin och djurplågeriet. Som sagt så gör jag lite research och kommer in på en sida där de har skrivit jättemycket om hur de flår katter och hundar på deras päls och skinn. De berättar bla att de behandlar katterna och hundarna som de behandlar kor och grisar här i sverige. Det är intressant och mycket bra att veta. MEN varför gör de sådan stor skillnad på de olika djurarterna? Kor känner väl lika mycket smärta som en hund.
Det är ju enbart bara för att katter och hundar är söta djur. Och ja , sällskapsdjur. Visst vinner man kanske lite sympati från sådana som fullständigt skiter i hur biffen på tallriken har hamnat där. Men att göra en sådan skillnad är fel fel fel! Vi måste jobba för att alla djurs rättigheter ska bättras. Inte bara de söta och gulliga djuren.

Jag kan förstå att det är enklare att skänka en slant eller skriva på en protestlista när de visar en bild på en avmagrad liten stackars kattunge , men att göra samma sak för en skitig ko med gödsel upp till knäna går ikke, för de ska ju ändå bli mat... Det är klart att det är så när man är omedveten om hur det egentligen går till på köttfabriker. Och när kor inte är lika söta som en kull kattungar...

Därför måste vi kämpa för ändrade lagar , både för sällskapsdjur och 'mat-djur'. Och även informera ännu mer om köttproduktionen. Sluta blunda för sanningen för fan!


Och så slänger jag in en bild på världens sötaste kattskrälle , så kanske alltsammans tas på allvar...

30.01.09

Förkylningen, eller vad det nu har övergått till, vill verkligen inte ge sig! Har haft ont i huvudet och halsen och varit halvdöv eftersom det slagit lock i mitt högra öra hela dagen. När jag väl slutade för dagen så skyndade jag mig hem till morfar för att vila lite innan jag skulle åka iväg med filmgruppen till sjukhuset för att spela in slutscenen. Men istället höll jag på att svimma när jag kom fram. Jag har aldrig varit så nära att svimma, visst har jag varit lite borta när jag varit utomlands och haft vätskebrist, men det här var verkligen obehagligt. Allting runt omkring mig snurrade runt, runt , runt. Obehagligt.
Så far min fick komma och hämta mig eftersom jag inte vågade ge mig ut. När jag kom hem gick jag direkt och lade mig och när jag tre timmar senare vaknade så kände jag mig lite bättre.

Let's dance kvällen hos Evelina fick jag också hoppa. Men jag sitter ju självklart och tittar själv nu. Egentligen väntar jag bara på att Hjälp! ska börja...

Och svarar på Friend facts på Facebook. He he. 


29.01.09

Nu är jag så trött. Jag fick något infall igår vid midnatt att jag skulle börja skriva på mitt fotoarbete. Ja , det var väl bra att jag hade LUST att göra något sorts skolarbete för en gång skull. Men det var kanske lite sent. Det hade passat mycket bättre nu. Men nu vill det inte infinna sig. Nej.
Men det är en väldigt intressant uppgift, upptäckte jag igår.. Innan så tyckte jag bara att det var jobbigt med ännu ett skriftligt inlämningsarbete. Men när jag väl började skriva så lossnade allt, så nu jävlar blir det ett antal A4:or. Dessutom så ska jag fota Nejra i helgen, inspirerad av min fotograf. Olivia Malone, såklart.




Jaa.. vi får väl se var det slutar.

Nu ska jag fortsätta med mitt arbete och tycka lite synd mig själv eftersom jag är så trött och har en sådan jäkla träningsvärk sedan gårdagens gymmande.

27.01.09

Åh. Den här tisdagen kom jag inte undan min praktik. Nu tvingade mamma iväg mig. Egentligen ville jag åka till huvudstaden med twinsen och fota. Men nu måste jag istället åka iväg till mammas dagis och planera dagisfilmen som jag och Frida ska spela in åt dem.
Gud vad jobbigt det lät då. Fan. Jag som kom på ett lite försenat nyårslöfte. Att ta tag i allt skolarbete och höja betygen. Speciellt nu när jag fått tillbaka lite motivation. Som bla beror på att jag börjat träna. Nu är jag på rätt spår.
Så nu ska jag trampa iväg mot dagiset vid halv. Lite sovmorgon fick jag iallafall. Det är ju bra. Speciellt eftersom jag låg och kollade på Skins halva natten.

Nähe, nu ska jag klä på mig och försöka ta mig iväg och dessutom komma i tid till praktiken.

Hej!

strumpebyssor

Någon liten jävel som kikar förbi som vet vars man kan köpa liknande strumpbyxor som bruttan på bilden har ?


23.01.09

Förkylningen ger sig ikke ! Snart blir jag galen, för nu har jag suttit instängd i tre dagar. Sovit till tre varje dag har jag också gjort. Även fast jag ställt klockan på halv tio. Men vad fan ska jag göra då. Lika bra att jag sover så att jag slipper hosta sönder halsen.
Men det har jag visserligen ändå lyckats med. Jag har överdoserat alla sorters mediciner, mot halsont , huvudvärk , hosta , nästäppa och så själva förkylningen.

Kvällen har spenderats framför teven. Framför Let's dance bland annat. Oj så illa.


Imorgon ska jag våga bege mig ut bland folk. Först ska jag gå igenom Eriks hjälpen efter en begravningsklänning. Idag fick jag reda på att begravningen äger rum dagen innan min kusins bröllop. Jag som avskyr att höra prällen tjata om gud , jesus och alla hans änglar.
Hursom , efter Erikshjälpen så ska jag åka iväg till Sandviken och se när Brynäs flickorna spelar mot Sveg. Det ska bli riktigt kul. Jag har funderingar på att börja spela igen nästa säsong.

skins.


Idag har jag kollat på Skins hela dagen. Vilken jäkla bra serie det är. Men nu får jag inte kolla längre , för jag hade tänkt följa andra säsongen på femman nu.
Dessutom så lade jag märke till hur jävla lika Maxxie ( Mitch Hewer ) i Skins och Charlie Hunnam är. Jag hittade ingen bild som visar hur jävla lika de är. Men det är de. Intresseklubben antecknar..

Nu ska jag fortsätta att se på TV. Just nu är det debatt. Lite tråkigt att Blondinbella inte ville ställa upp mot Katrin. Det hade varit intressant att se.

22.01.09


Det är alltid lika kul att bli sjuk så jävla olägligt. Ännu roligare är det när inga jävla mediciner eller värktabletter hjälper.
Idag har jag suttit och stirrat på tv , på spåret och andra avenyn. Jippi. Just nu ser det ut som att morgondagen kommer att bestå av samma aktiviteter.

Nu ska jag lägga mig och kolla klart på första säsongen av Skins.

Hej!

linafphoto.


www.linafphoto.blogg.se

21.01.09

Idag har jag legat hemma och varit sjuk. Jag sov till tre , sedan gick jag upp och åt ,och sedan gick jag och lade mig igen. Jag är så stressad nu, för jag har inte tid att vara sjuk. Speciellt inte imorgon då jag har har rörlig bild och måste klippa filmen eftersom den ska vara klar vecka 6. Dessutom så har vi inte filmat klart allt än heller. Och det tar mycket längre tid än vad jag trott.
Nu sitter jag med en av fotouppgifterna som ska vara klar på måndag. Jag är så otroligt duktig på att skjuta upp !

Nej nu ska jag fortsätta så att jag får något sorts betyg.


20.01.09

Idag har vi haft öppet hus i skolan. Det gick bra, jag hoppas att vi lyckades ragga ett par elever till media. Klockan sex gick jag ned till morfars gym och tränade med Evelina och Frida. Nu jävlar är jag igång ! Visserligen så har jag bara tränat armar de senaste gångerna eftersom det nästan bara finns sådana prylar där. Men imorgon ska vi köpa oss access till skolan gym.


Nu kikar jag på Victorias Silverstedts teveprogram. Eller realityserie kanske det heter. I brist på annat. Det går så mycket skit på tv nu. Eller skit och skit , men förjävla många repriser på olika program. Nej , dags att börja visa Sons of anarchy tycker jag !


five things 09

Fem saker som jag ska göra år 2009.

1. Fylla 18 och utnyttja alla förmåner.
2. Pierca medusa.
3. Besöka London minst en gång.
4. Om ekonomin tillåter , tatuera mig.
5. Träna utav bara helvete och bränna minst fem kilo.


19.01.09

Fotolektion och komp från mediekunskapen idag. Tjoho. På bussen hem träffade jag på Natha och det slutade med att vi spenderade hela kvällen framför min tv. Vi spelade in en videoblogg men det tar så otroligt lång tid att ladda upp på youtube , så den dyker upp här imorgon.


Nu ska jag spela towerbloxx och stirra på tv , sedan ska jag lägga mig. Imorgon är det sovmorgon till tolv. Sedan är det öppet hus i skolan. Jag ska spendera tre timmar i mörkerrummet och värva mediaelever bland 93orna.


Godnatt!


de ofrivilliga.


Som sagt så var jag och såg De ofrivilliga med Frida och Evelina igår. Och den var väl sisådär. När man tittar på trailern så verkar den ju vara riktigt bra. Men ikke.
Jag hatar att alla ska göra sådana 'speciella' filmer nu för tiden, med en massa konstiga klippningar och vinklar. Visst är det lite roligt med nytänkande, men inte i det här fallet. Jag vill se en massa olika bilder och klippningar. I den här filmen hade de bara en bild på varje scen, oftast halv eller miljö. Visserligen så kanske tyngden låg på vad de sa. Men den hade varit mycket bättre med lite fler bilder i varje scen.
Men annars så tycker jag att de fick fram budskapet väldigt bra.


Efter bion gick jag och Frida hem till henne och såg på P3 guld och diskuterade en massa. När jag kom hem fortsatte diskussionerna på msn och övergick till sommar och festival prat. Och oj vad jag längtar till sommaren! En festival ska jag se till att ha råd med. Alla andra pengar kommer att gå till Londonresan, som vi visserligen inte har bokat än. Börjar bli tid för det. För jag vill verkligen inte att detta påhitt ska rinna ut i sanden.

Nu ska jag käka , sedan ska jag åka till Läkerolen och se när damerna spöar AIK och sen ska jag träna. Nu jäklar ska jag bli snygg och smärt!

blogblogblog.

Kolla in min nya fotoblogg.


runnin' up that hill.


saturrrrrday.

Idag klev jag upp rätt så tidigt. Jag var åtminstone uppe före mor min, så tio får duga. Men det slutar inte där , nej nej. Jag pluggade lite också. Eller pluggade och pluggade , men jag sökte upp lite info om fotografen som jag ska skriva om till foto A kursen. Och det var inte det enklaste ska ni veta!

Nej nu har jag inte tid att skriva mer. Ska ned på stan och köpa biljetter till De ofrivilliga som jag , Frida och Evelina ska se ikväll.

På återseende!

Valerie

Åh, vad irriterad jag blir på att de skrivit att Winehouse gjort Valerie på Let's dance sajten. Ja , kalla mig fånig men rätt ska vara rätt. Skitsamma om det var hennes version. Zutons har skrivit den.



Sedan vill jag passa på att klaga på juryns attityd mot Kitty. Att ge fyra ettor till henne och hennes partner, och sedan ge Carl-Jan som bara traskade omkring på dansgolvet dubbelt så mycket. Man såg hur ledsen hon blev när hon satt där bakom Carl-Jan och hans lättviktare till danspartner.
Jättedåligt att juryn tar åt sig av det Kitty säger, är de så torra att de inte ser att hon säger det men glimten i ögat. Herregud. Och om de nu inte tål henne så tycker jag inte att de ska visa det i TV. Bara att bita ihop och lägga på fejk smajlet. Man ser ju förfan hur ledsen hon blir.

14.01.09

Idag har jag gymmat i nästan 1,5 timme. Det ni!
Nu vill jag bara dö lite i sängen, MEN det får jag inte. För jag hade helt glömt bort samhällsläxan eller vad man ska kalla det. Vi ska prata om någon nyhet och jag hoppade med i gruppen som ska berätta om De rödgröna. Så nu måste jag skriva ned ett par stödord så att jag inte gör bort mig allt för mycket.

Nääe nu har jag faktiskt inget mer intressant att säga. Inget ointressant heller.

hej!

12.01.09


Foto och mediekommunikation stod på schemat idag. Inte speciellt jobbigt , inte så pass som jag hade trott. Men det blir mycket dötid när man inte har några foton att framkalla.

Efter skolan gick jag upp till morfarn och åt. Sedan gymmade jag lite med Frida. Vi gick mest mellan alla olika redskap och var inte kvar längre än en minut på varje. He he. Men på onsdag ska Evelina med och då blir det hårdträning. Det är ett som är säkert.


Nu ska jag se på Californication. Säsongsstart , andra säsongen. Jippie säger jag. Nu går det äntligen bra tvprogram som man kan följa. Californication , Skins och De halv dolda. Och nej jag har inte tankat säsong två av Skins , för jag måste ha undertexter, annars förstår jag inte alls vad de säger.


Nu ska jag mysa med katten min.

Godnatt!


fyfan för mig.

Ja tro på fan att jag sov till två idag igen. Ok , halv två. Men lika illa det. Jag kan verkligen sova hur länge som helst om ingen/inget väcker mig. Jag hade ställt klockan på tio, för tidigare än så är omöjligt.
Jag nappade inte ens på att följa med mor och far till stan. Nej , istället skulle jag sova bort dagen. Igår gick det väl an , för då kunde jag ju ta igen det nästa dag ( idag då ). Men så gör jag samma sak igen. Och nu vill jag bara dö. Det är ju förfan skola imorgon.
Visserligen ser det ut som att jag går i någon sorts specialklass när man tittar på mitt schema. Men nu börjar historian och jag vet hur jävla mycket jobb jag kommer att få med den skiten. Och jag valde ju bara kursen för att det ska se bättre ut på pappret när jag söker till högskolan sen. Men det räddar väl inte att jag hoppade av matte b , så nu spelar det ingen roll längre.

Nej nu ska jag titta vidare på School of rock och tycka synd om mig själv.

10.01.09

Åh, jag gjorde det igen. Jag sov till två. Jag hade faktiskt ställt både klockradion och mobilen på tio , men det gick ändå inte. Fast jag tror att jag stängde av mobilen i sömnen/ilskan över den irriterande signalen. Jag älskar Crystal castles , men inte att vakna till!


Snart kommer moster , kusin och baby Stella och ska fira mor min i efterskott ( = kladdkaka !!! ). Nu när vi tydligen har slutat med godis i det här hushållet så ser jag framemot allt som man kan fira. He he.

Nu ska jag bege mig ut och röka innan de kommer och förbannar mig och tjatar om cancer , dålig hy och gula tänder.


heeeeeeeeeeeiiiiiiiiiiii!


sv : Snusk Olof | eng : Dirty Olaf

Här har ni honom ! SNUSK OLOF! Min kära vän Anna letade upp den på bilddagboken.



Ännu ett kreativt handarbete av Lina herself.

Handarbete.. vafan .. Hantverk. Handarbete kan ju tolkas fel.

BARBIESEXXXXXXX


HAHAHAHA ! Oj vad jag garvade när jag klickade upp internet. Jag har då msn som startsida.
Jag tycker att bilden är så otroligt festlig! Haaha! Nästan i klass med den jag gjorde förut med min hemmasydda 'emogubbe' vid namn Olaf. Dirty Olaf. Mina vänner från 'emotiden' vet precis vilken jag menar. Men det kanske bara är jag som tycker att det är helfestlig också. Jag ska tamigfan leta upp den nu på en gång så ni också får ta del av min kassa humor. Hehe.

picszzzzzzz.





Jag gav mig på att testa min gamla digitalkamera nu när Nina har min systemkamera. Och jag upptäckte en massa roliga inställningar som jag inte ens visste fanns. Fast det är inte så konstigt eftersom jag köpte systeman i samma veva, så den åkte långt in i

.

Jahaja. Den efterlängade helgen efter två dagar i skolan. Fan vad illa. Jag måste skärpa mig.
Jag ska faktiskt ta tag i ett par fotouppgifter i helgen hade jag tänkt. Som jag haft hela jullovet på mig att göra..
Nu har ju dessutom Nejra kommit hem så nu ska hon minsann få falla offer för min kamera igen. He he. Och så ska hon få sin julklapp. Det är något speciellt ska ni veta. Jag har använt mig av min sällsynta kreativitet. Åh ja, Lina har utövat kreativt handarbete. Men mer än så säger jag inte , för jag kom på att hon läser min blogg. He he.

Kvällen kommer att spenderas framför teven, som så många andra fredagskvällar. Men jag orkar verkligen inte åka iväg någonstans, och jag orkar absolut inte festa. Fyfan.  Jag blir så jävla bakis. Och det tar på krafterna !
Nä, den här kvällen kommer jag ofrivilligt att hamna framför Let's dance för att se Blondinbella chacha. Och jag skäms. Oj vad jag skäms. Jag har ju snart fallit för alla svenneprogram. Idol, Körslaget och snart så är det ju dags för melodifestivalen igen. Då sitter jag bänkad varje delfinal.


Fyfan.


mission accomplished.


09.01.09

Vilken totalt ovärd skoldag. Jag har en svenska lektion på en timme som börjar 13.00. Fast som tur är så har far min lovat mig att skjutsa in mig. Woho !
För jag hatar verkligen att åka buss. Jag kan inte kalla det fobi eller något sådant , jag menar , jag åker ju nästan varje dag. Men det är obehagligt.


Riktigt förjävla röksugen är jag också. Jag har inga pengar. Och kommer inte att få ett öre förrän den 25e. Iallafall inte till ciggaluringar. Men jag tror nog att jag fått fast pappa igen. Han blev så överlycklig när han fick syn på ett paket i min väska , och när han upptäckte att det var tomt så blev han så besviken. Det såg jag. Även om han försökte skratta bort det.


god kväll.

Skolan var inte så farlig. Jag fångade in klipp från bandet , och det var det enda jag hann med. He he. Jag är inte speciellt effektiv på torsdagsmorgnar.
Efter skolan åkte jag hem och firade mammas bemärkelsedag, fläskade hallon cheesecake. Mumma ! Och sedan åkte jag iväg till Nina och spenderade hela kvällen framför hennes TV. Med något ätbart i handen ungefär hela tiden. Nu vill jag bara spy.
Jag äter som om jag vore gravid , eller som en hund. Det går att likna det så också. Nej, men det finns inget stopp i mig. Det här låter ju illa. Som en fetlagd amerikan.
Jag kanske börjar hamstra redan nu innan jag ska gå i ide i sommar när det blir allt för varmt. He he.


God natt!


grammis 09.

Ikväll sitter jag bänkad framför Grammisgalan. Fast jag tycker att de flesta nomineringarna är ganska tråkiga. Dessutom så är det ju nästan samma artister/band i alla olika kategorier. Speciellt Kleerup, fast det förtjänar han. Men sådana kategorier som bästa live akt, och så har de nominerat Robyn , Håkan Hellström , Hellacopters , Winnerbäck och In Flames. Ja det är säkert jättebra. Men det finns ju förfan hur många andra svenska band som helst som förtjänar titeln bättre än dem !
Fast nu kanske det är så att folket röstat fram de sista nomineringarna. Men ändå. Tänk till lite. Har inte alla de där som jag rabblade upp redan fått sin bekräftelse ?

Jaja . Jag drog iallafall mitt strå till stacken genom att rösta på Longing for lullabies som årets låt och så Firefox AK & TGR Lou för bästa musikvideo.


Bill Haverchuck.

Haha ! Jag väcker mina päron mitt i nätterna när jag garvar högt åt herr Haverchuck. Så otroligt festlig snubbe!


07.01.09

Nejmen titta ! Jag är vaken och uppstigen 11.01.  9. 23 slängde jag faktiskt benen över sängkanten.
Kände att det var dags att ta tag i den onda cirkeln och kliva upp tidigt, eftersom det är skola imorgon. Vi börjar även som vanligt , dvs rörlig bild 8.30. Mitt bittra morgonhumör kommer att vara hela dagen.
Nej , vi hade kunnat få hela den här veckan och börjat på måndag istället tycker jag.


Nu ska jag rafsa ihop lite kläder som jag och far senare ska åka iväg med till Eriks hjälpen. Men jag kommer väl hem med minst lika mycket.. Och ännu mer skulder.


I'm in the middle without any plans.


Är det konstigt att drabbas av en lätt ålderskris såhär 7 månader innan 18årsdagen? Och är det BARA jag? Jag känner mig inte alls mogen för allt ansvar som åldern för med sig. Visst kan vi hurra över cigaretter och folkisar.
Men nu ska man veta vad man vill göra med sitt liv. Man ska veta vad man ska göra efter man tagit studenten. Man ska börja jobba. Och så vidare.
Och varför har allt detta gått upp för mig NU ? Det ska man ha kommit över, och istället ha börjat längta till friheten.

Jag hör ju själv hur fånigt det här låter. Jag fyller ju bara 18 och har hela livet framför mig , och jag har lång tid på mig att bestämma mig för vad jag ska göra med mitt liv. Men ändå..

partey (:

Agge slängde precis upp ett par häftiga bilder som hon fotat på Fridas senaste tillställning.





05.01.09

Jag slog nog mitt rekord idag. Jag vaknade och klev upp vid tre tiden. Fast jag somnade faktiskt vid tre tiden igår också.
Men den här gången får jag faktiskt skylla mig själv. Igår åt jag middag tillsammans med Evelina , Nina , Frida och Angelica för att fira Evelinas nyligen fyllda sjutton. Vi åt på Österns pärla , säkert den enda restaurangen i hela stan som hade öppet. Jag åt tzayspett med jordnötssås, och oj vad gott det var. Jag har aldrig riktigt förstått vad tzay är för något, men att det var något vegetariskt har jag alltid haft mina misstankar om. Men jag vill inte fråga, jag borde ju veta, jag är ju veggo.
Sedan jag frågade om parmasmörgåsen på Coffehouse var vegetarisk har jag varit försiktig med att fråga sådana saker. Som sagt , jag borde ju veta. Men tzayspett och jordnötssäs blir det mer av.
Efter Pärlan så gick vi vidare till Waynes och fikade, och jag fick min efterlängtade rinniga kladdkaka. Det där med att tappa tio kilo går inte så bra.

Hursom, det jag vill komma till är att jag var rätt så trött när jag kom hem sedan. Och hade kunnat somna bums om jag inte hade suttit mig framför ännu ett avsnitt av Freaks and geeks.

När Nina ringde så gäspade jag mig igenom hela samtalet, men nej då, inte skulle jag sova heller ! Nej , då klickade jag igång ett till avsnitt av Freaks and geeks.

Nu ska jag städa mitt rum. Nej jag har inte gjort det ÄN.


hufvudstadens teddybjörnar.



Åh , Teddybears sthlm , jag hade glömt hur jävla bra de är. Jag rotade fram Fresh! ur min skivsamling 'imorse' och den har gått om och om och om igen.

freaks and geeks.

Idag somnade jag lite tidigare iallafall. 04.37 var klockan när jag slog ihop datorn. Men jag kan inte låta bli , är jag inte trött så fortsätter jag att titta på Freaks and geeks. Det är väl en dum idé att flytta datorn till sängbordet vid ett tiden, då jag egentligen borde lägga mig och sova.
Men det är ju så jävla kul. Ni kan ju inte titta på bilden och säga att det inte ser roligt ut. Va.
 Nu har jag bara 7 avsnitt kvar , och det är ju bara en säsong. Precis som Undeclared. Jävla skithögar som stängde ned serierna av vilken anledning det nu var.

Nu ska jag laga mig lite mat. Jag vaknar lagom till lunch varje dag. Jag kan inte minnas senaste gången jag åt frukost.
Näe, nu ska jag ta mig i kragen och laga mig ett mål mat , duscha , mäta upp hur mycket mamma ska kapa av min klänning som jag ska ha på bröllopet. Jag är så kort att det ser förjävligt ut med en klänning som slutar vid knäna.


03.01.09

Som sagt, jag sov bort halva dagen. Men det gör inget. Jag hann damma av halva rummet inatt, och dessutom gjorde jag mer plats för skor och väskor. Alla mina sketna gamla tygskor åkte ned i en låda, och där får de ligga tills det är så pass varmt att det är dags att börja använda dem igen. För jag tänker ikke frysa sönder mina tår i tygskor även denna vinter.

Nu ska jag ge mig ut på en promenad med päronen. Ja, jag har väl avlagt ett litet nyårslöfte med mig själv att jag ska gå ned minst tio kilo i år. Så det är lika bra att börja ge sig på det på en gång. Imorgon ska jag kanske styrketräna. Om jag orkar ta mig in till stan. Nu jävlas. Badsommar 09 , här kommer jag!
Nu lär jag nog lägga på ett kol , jag måste hinna hem innan 18 , då Jönssonligan börjar. Just nu är det Billy Madison, och jag förstår inte hur man kan låta Sandler göra film , efter film , efter film. Alla handlar ju om samma sak , något stackars retard som får en snygg brud. Det är ju inte ens kul. Och den där Zohan filmen. Jag satt bara och väntade på att den skulle ta slut. Och javisst , jag ska inte sticka under stolen med att jag sett en hel del Sandler filmer.


Näe. Nu ska jag bege mig ut i kylan. God kväll.


awake.



Jag kan inte sova... Det är alltid lika kul att ofrivilligt vara uppe halva natten. Men känner jag mig själv rätt så blir det hela natten. Jag kommer att titta på SNL som börjar vid femtiden, och sedan sover jag bort hela lördagen. Går upp vid två , tre och är sedan förbannad på mig själv resten av dagen för att jag inte gick upp tidigare och gjorde någonting givande. Så jag gör det nu istället. Någonting givande alltså. Jag städar. Och ser på gamla CSI avsnitt. Men jag ska nog lägga mig och se på Freaks and geeks nu. Jag tror att jag är lite kär i Seth Rogen.

hey, I put some new shoes on.


Som sagt var, idag utökade jag min skosamling. Jag måste ju se lite ordentlig ut på bröllopet. Så därför behöver jag fyra par klackskor att välja och vraka mellan..
Fan vad patetiskt.
Dessutom så åker de ju ändå av mot kvällningen när det börjar serveras alkohol.

Usch. Nu börjar skolstarten närma sig. Fy fan. Jag behöver någon vecka till. Jag har ju för fan inte ens hunnit sova ikapp höstens alla timmar av sömnlöshet. Dessutom så har jag inte gjort något skolarbete alls. Plåtade ett par bilder när jag var i hufvudstaden. Nähe. Dags att bli vuxen och börja ta ansvar. Det är ju dags nu, året då jag fyller myndig. Fyfan. Jag kan vara sjutton ett år till.

02.01.09


rockNrolla.



Åh. Jag vill se filmjäveln NU!
Jag älskar Snatch och Lock , stock and two smoking barrels och den här verkar vara minst lika bra. Visserligen så tror jag inte att Guy Ritchie kan överträffa Snatch då. Men det är skitsamma. Rocknrolla verkar vara hur bra som helst. Fyndiga repliker och härliga personligheter som vanligt. Och säkerligen en massa lustiga smeknamn.

nyårsafton.


Så... Nu är vi inne på det sista året med två nollor bredvid varandra. Jag hade trevligt igår kväll. Fast nästan vad som helst kan slå mina tidigare nyårsaftnar. De har ju en tendens att floppa rejält när man verkligen gått in för att planera festligheterna för kvällen.

Kvällen började hemma hos Henke där vi gjorde pizza. Ja , inte jag då. Jag ska inte lägga mig i matlagning när det är fler än mig som ska äta utav det. Sedan åkte vi iväg till Maria i Andersberg och där spenderades resten av kvällen. Jag och Emma hade lite tråkigt i början så vi bestämde oss för att supa bort kvällen, så att vi inte skulle märka att vi knappt kände hälften av dem som var där. Och jag kommer inte ihåg allt som hände,  så nog söp vi bort kvällen allt.
Vid tolvslaget samlades alla vid pulkabacken i Andersbergscentrum och skålade, skjöt raketer och firade in det nya året. Sedan blev det sista bussen hem, och även denna gång lyckades jag inte nyktra till på bussresan hem. Självklart så hade jag bett mina kära päron att möta mig efter vägen. Och tur var väl det egentligen. Annars hade nog någon hittat mig fastfrusen i en snödriva sådär på morgonkvisten.
Men jag blir ju så pratglad, och ärlig. Jag berättade bla att jag har rökt marijuana och tjatade om att det var whiskeyn som jag snott ur pappas spritgömma som spökade även denna kvällen.

Och nog tog gårdagens alkoholintag ut sin rätt, jag har varit sängliggandes fram tills ungefär två timmar sedan. Jag mår nog som jag förtjänar.
Jag har legat och tittat på Vänner maratonet sedan halv tio imorse, med några tupplurar emellan åt.

Hoppas att ni hade en trevlig kväll , och gott nytt år på er!


RSS 2.0