friday night.







Gårdagskvällen spenderades i Fridas lilla etta tillsammans med Frida herself , Jessica , Angelica och efter ett tag så joinade Frida L också. Vi chillade lite med bärs och chirre framför Let's dance. Ja , jag har fastnat för alla dessa sketna svenne program. Men det hade inte de andra som tur var , så efter att alla dansat så pumpade vi Blondie och The sounds istället. En trevlig kväll helt enkelt.

Idag ska jag bara plugga och fixa kussens fotoalbum. Fyfan , nu har jag bara 1,5 ledig dag kvar. Fy.fan.

lock , stock and two smoking barrels.


Jag blev helt till mig när jag såg att femman skulle visa Lock stock ikväll. Så jag är bara tvungen att tipsa mina femton dagliga läsare om denna helt underbara rulle! 22.30, kanal 5, ikväll. Har ni inget bättre för er , så missa den tamigfan inte.

Det är Guy Ritchies första lång film och den går väl i samma stil som Snatch. Dvs en jävla massa olika människor som på slutet binds samman på det mest konstiga sätt, efter en hel del pangpang och vitsiga repliker.
Min favorit gangster och galning Vinnie Jones är även med i den här filmen och spelar en våldsam indrivare. Fast bilden talar väl för sig själv.

Äsch , see for yourself! 22.30 , kanal 5 , missa inte!

oh winter wonderland.






Idag var jag och min käre far ute och körde skoter i det fina vädret. Fördelen med att bo så här långt ut i skogen är alla skoterleder och mysiga platser att besöka såhär i vintertid. Vi åkte runt i skogen i säkert två timmar.
När vi kom fram till Bosjön och pappa var på väg ut på isen så skrek jag rätt ut, det var ju för fan plusgrader. Men pappa försäkrade mig om att sjön var bottenfrusen. Inte visste jag bättre , så jag trodde på karln. Men vad är det första man får syn på när man kommer ut på sjön om inte två karlar som står och pimplar. Bottenfruset my ass. Men det gick bra. Vi överlevde.

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Idag tog jag mig äntligen i kragen och begav mig utanför ytterdörren. Först åkte jag till Frida och stirrade på Twin peaks och stoppade i mig loads av chocolatechipscoockies i ett par timmar. Jag blev då inte så mycket klokare på serien. Men jag ska ändå kolla på båda säsongerna. Jag och Frida ska fortsätta någon dag. När vi har tid. I sommar kanske.


Efter vårt Twin peaks maraton så gick vi till stan och mötte Emma och tog bussen till Läkerolen. Vi fick gratis tix till Brynäs - Timrå, och gratis smakar alltid gott. Brynäs vann med 4-3. Egentligen höll jag inte på något av lagen, men Gävle = Brynäs , så jag gick hem med ett leende. Dessutom så var det tydligen en viktig match eftersom poängen var avgörande om de skulle få spela slutspel eller ej. Men nu är de med. Själv behöver man inte oroa sig eftersok FBK toppar listan. Men jag ska inte vara så kaxig. Jag har lärt mig att det bara slår tillbaks i sådana här sportsammanhang. Nu ska jag bara övertala far min att vi ska köpa tix till matchen på lördag då värmlänningarna kommer och hälsar på.


Nu ska jag fortsätta med min kusins bröllopsalbum, och sedan ska jag sova. Men känner jag mig rätt så hinner jag även med en film innan jag somnar.


sommar sommar soooommaaar!

Frida skickade ett klipp från P&L i somras. Åh vad jag längtar !
Man ska inte börja diskutera sommaren såhär i ett iskallt februari!


hello.




kuk!

Åh. Mamma har dragit hem magsjuka från dagiset, och självklart är det jag som åker på de djävulska bakterierna. Underbart. Jag som trodde att jag var superimun. Ett tag trodde jag faktiskt att jag var någon slags nutida superhjälte, som inte blev sjuk.. Men där sprack den teorin.
Jag fick ringa och säga åt mina vänner att stanna hemma. Så här sitter jag nu och proppar i mig överlivet godis från gårdagens biobesök. Pappa jävlas genom att åka iväg med skotran igen. Han passar på när inte jag kan. För jag tror att han egentligen vill åka själv. Så kan han stanna och fika när han vill och ta hur lång tid han vill på sig. Är jag med så tröttnar jag efter en timme och vill åka hem igen.

Nä. Nu ska jag lägga mig i sängen framför någon av filmerna jag köpt på mig under veckan, och bli frisk. Visserligen så har jag inte spytt , men det hänger i halsen. Det är tamigfan värre.


Om jag skulle må bättre mot kvällen så har jag ett x antal saker på schemat.. Bla att röjja upp detta :



nä fyfan, nu skulle det sitta finfint !


gomorra.

Idag sov jag bort halva dagen igen. Sedan redigerade jag bröllopsbilder tills det var dags att åka in till stan och framkalla skiten. Sedan fikade jag och min kära mor på Coffehouse och sedan såg vi Gomorra. Helt ok rulle. Hade nog varit mer intressant om jag hade varit lite påläst om ämnet. Men det var spännande, mamma tyckte att den var jättehemsk. He he.
Nu ska jag gå och lägga mig för imorgon får jag finfrämmat från strömsbro. Tidigt. Enligt min onda cirkel iallafall.



Godnatt!

festivalsommar 09.

KOOKS TILL P&L!




Underbart ! Hittills har jag fyra band som jag absolut inte får supa bort , Kooks , Turbonegro , Mötley crue och The Soundtracks of our lives. Sedan så hade jag planerat att se Backyard babies , Pete Doherty , Laakso , Kleerup och SMK. Men vi vet ju alla hur det brukar gå med sådant. Man ska inte schemalägga en festival. Det spricker en kvart efter man fått upp tältet och knäppt första bärsen.
Men satan vad taggad jag är inför i sommar ! Det ser ut att bara bli peace , men jag vettefan om jag skulle palla med nå fler festivaler. Kanske att jag prickar in yran när jag åker uppåt landet och hälsar på släktingarna i norrland. Crystal castles ska ju spela där oppe i skogarna.

Asch , det blir nog en riktigt fin sommar. Ska försöka ta mig an något sommarjobb i år också.

new pics.


klick klick klick !

and i would like to thank the academy..

Satt uppe hela natten och halva morgonen och såg på Oscarsgalan. Det var lite festligt. Tänkte att jag kunde passa på när jag ändå var ledig. Fast jag har inte sett en enda film som var nominerad. Milk verkar jävligt bra, och Sean Penn vann ju bästa manliga huvudroll för sin roll i filmen. Och om man ska räkna Oscars så verkar ju Slumdog millionarie vara sevärd också. Den kammade ju bland annat hem bästa film och regi. Vi får väl se när alla dessa Oscarnominerade filmer och vinnare kommer till biografen här i Gävle. Har man tur så kanske sjuan fixar Oscarsvecka. Man kan ju hoppas.



dagens tidsfördriv.

Det här har jag sysslat med ungefär hela dagen.


viva las Elvis!


Pappa pumpar Elvis på högsta volym. Jag fixade en blandskiva och oj vad tacksam han är. Och han tjatar om och om igen om vilken underbar röst Elvis har. Gospel låtarna är favoriterna.
Själv gillar jag Viva las vegas eftersom den spelas  när Franky four fingers gamblar i Snatch !

be your own pet.

Photo by Stefano Giovannini

 
Photo by Stefano Giovannini

 
Photo by Stefano Giovannini

Värt att kolla upp!

sportlov 09.

Imorgon börjar årets sportlov, och jag har absolut ingenting planerat för veckan. Förutom hockeymatchen på torsdag som hela mediaprogrammet har blivit inbjudna till. Gratis är gott, även om jag inte håller på något av lagen som spelar. Funderar på en tur till Uppsala eller huvudstaden, för att göra av med några åkturer på mitt uppkort. Men varken jag eller mina kompisar har några pengar. Och jag uppskattar inte en promenad kring huvudstaden, och bara titta, på tex båtar , som min käre far gör.

Ikväll så kanske Emma kommer hit för söndags ölen. Fast hon drar nog till Seafuns efterfest på Sörby urfjäll för att ta hand om sin ölpimplande pojkvän, som lockat dit henne med 20 kronors ölen. Vi får se hur det hela slutar. Själv ska jag ha ett nyktert lov eftersom jag fick så att jag teg på bröllopet förra lördagen.


Näe.. Har ni nå roliga tips på vad man kan hitta på så dela med er !


....................

Satan vad tråkigt jag har !
Kvällen har bestått av:
- Pappa som pumpat Elvis på högsta volym och retat upp sig på att youtube är så segt. Jag tänkte faktiskt filma spektaklet när svordommarna var som värst , men jag hann inte.
- Jag har tittat på Järnets änglar.
- Lagt ned onödig tid på melodifestivalen. Varför ska jag bänka mig framför teven varje lördag den månaden som delfinalerna går ? Jag blir ju alltid lika besviken , om inte ännu mer i år. Vad är det för bidrag de tagit med ?! Till och med BWO sög. Och Mede är jättetrist.


Sedan kan man ju fråga sig vad jag skulle ha hittat på annars om jag hade skitit i Melodifestivalen. Jag hade legat framför ännu en svensk film och tyckt synd om mig själv.


dagens.


2nd hand . Din sko . Bikbok . H&M.

loppisfynd!


Jag hittar nästan aldrig något i klädväg när jag besöker stadens second hand ställen nu för tiden. Istället går jag direkt på hyllan där VHS filmerna står och plockar på mig så många jag orkar bära. De brukar bara kosta kring femkronan. Tur för mig, som håller fast vid VHSerna. Snart har jag fyllt hela min bokhylla med min vhs samling. Men nu har jag iallafall filmer för hela sportlovet !

fall behind me.

Åh , det efterlängtade lovet är äntligen här. Jag ska bara sova, hela lovet igenom. Och se på svenska filmer eftersom jag är inne i en sådan period nu. Jag gjorde ett undantag nyss och såg Die Welle. Jättebra ! Ja, ni borde ju veta nu att filmer som har något med skins , nazister eller liknande att göra tilltalar mig. Men jag finner det väldigt intressant, hur man kan ha sådana värderingar och åsikter. Intressant.


Ikväll ska jag bara förflytta mig mellan teven och datorn. Jag är värd en slapp kväll som denna.



The Donnas diskografi har gått om och om igen. Jag har en gång sagt att jag inte gillar kvinnliga sångerskor i band. Jag tar tillbaks det.



Borgarskolans egna Gossip girl.. eller boy

Nu är det så att min gymnasieskola har fått en alldeles egen liten skvallerblogg. Eller ja, jag har faktiskt sett två stycken, finns säkert ett x antal till.
Jag tycker att det är lite småfestligt, det är så patetiskt att det blir lite småfestligt. Att folk tar sig tid att starta upp en sådan blogg och sedan skriva ned en massa smaskigheter. Som tur är så är det främst elever från ekonomi och spid som hängs ut. Jag tror att vi på media klarar oss eftersom jag misstänker att bloggaren själv går i någon sam eller ekonomiklass. Det är lite som att komma in i en helt annan värld i de där umgängeskretsarna, eller jag kan nog gå så långt att jag kallar det klickar. Ni vet, som i Mean girls. Vi på media och fordon dras nog över en och samma kam och klassas som burnouts kan jag tro.


Enligt mig så startas en sådan blogg enbart för att såra folk. Skvaller och skitsnack finns det ju redan gott om, det behöver inte bli förevigat i en blogg. Tro det eller ej så är jag inte så skadeglad att jag gläds åt andras olycka. Hade det skrivits med glimten i ögat, fine.
Men visst , jag ska inte sticka under stolen med att jag kommer att gå in å kika lite nu och då.


19.02.09

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH! Nu ger jag snart upp skolan. Åtminstone historian. Satan vad trött jag är på't nu. Idag satt vi med kartböcker och letade upp vilka länder olika plundringståg efter Antiken hade åkt runt och rövat i. Och jag hann ju inte klart , såklart. Så jag har en restuppgift kvar till imorgon. Herre vad dålig jag är på sådana där ämnen, speciellt när det gäller geografi. Nu ska jag slänga mig framför teven och halvsova tills Debatt börjar.

Allt skolarbete för vänta till lovet. Då jag för övrigt ska stå å kopiera upp en massa foton i kemikalierna i mörkerrummet.


Nähe. Godnatt!


18.02.09

Idag har jag inte varit speciellt effektiv. Jag hade först svenska i en halvtimme, sedan bar det iväg mot I14 där vi skulle ha friluftsliv i skogen. Självklart så hade ju jag glömt mina mjukisar hemma, så jag tappade känseln från midjan och nedåt. Efter att jag hade slutat så gick jag hem till morfarn och halvsov i hans fotölj, och när klockan slog fem så gick jag ned på stan och mötte Frida. Vi gick och såg De vuxna på sjuan. Hyfsad film. Jag har en period nu då jag bara ser svenska filmer. Har gått igenom nyare filmer som Patrik 1,5 och Hata Göteborg , men nu ska jag leta mig lite bakåt i tiden. Typisk svensk humor och spännande thrillers i de svenska skogarna.

På bussen hem lyssnade jag på detta underbara band och smålog lite fånigt för mig själv.


motel rocks!

Tack vare ett presentkort på BLÅ så har jag fått upp ögonen för märket Motel. De gör hur snygga klänningar som helst. Perfekta små partyblåsor. Jag hade en sådan tur att det var halva priset när jag skulle inhandla min , så jag gick därifrån med två. Tyvärr så råkade jag tappa bort en knapp under en utekväll, men den är fortfarande lika snygg för det.




Gå in på Motelrocks.com och kolla in resten!

stil.inspiration.

Den här damen inspierar mig med sin sjukt snygga stil. Daniella som bloggar med sin vän Tahn på fourwalls.blogg.se. Damn.





17.02.09

Nu har jag tappat lusten och motivationen till allt, igen. Helst av allt så vill jag bara sova. Eller stirra på film dagarna i ända. Lovet kommer, kom sagt, väldigt lägligt.
APUn blev inte av idag eftersom jag vaknade med en sådan outhärdlig mensvärk. Så jag sov till tolv , och sedan dess har jag stirrat på kass förmiddags tv. Just nu är det The Bachelor. Åh vilket patetiskt program. De kallar honom inte vid hans namn, nej de kallar honom Prinsen. Herregud. Är det personen eller titeln de är ute efter.
Tänk vilken fluga sådana där program var förut, ja nu med. Men nu har de iallafall utvecklat dem lite, det är ju Bonde söker fru och a shot at love with Tila Tequila och allt det där.

Jag skulle aldrig kunna tänka mig att stänga in mig i ett hus och tävla om en person. Patetiskt. Det håller ju nästan aldrig heller har man ju märkt.


Näe. Nu ska jag ta mig i kragen och göra någon nytta.


jolene jolene.


give me a break.

Redovisat A kursen i foto idag. Nu blir det inga fler fotokurser. Om jag inte lyckas fixa så att jag kan läsa / görat på sidan om. Men att ha tre mediekurser samtidigt blir kanske lite för mycket.
Nu ska jag pyssla med fotohäftet där jag ska reflektera över mina fördärvade foton. Det blir kul..
Näe., den här veckan får gå förjävla snabbt , för nu är det dags för sportlov. Jag behöver sova. Och dessutom lite tid att städa upp i mitt rum. Jag tror att djur har bosatt sig i min hög av kläder som jag rev ut för nån månad sedan..

Fan vad trött jag är nu. Jag vill resa bort någonstans. Egentligen skulle jag åka iväg till Karlstad på lovet, men vi sköt upp det till påsklovet istället. Så nu kommer jag att ligga hemma och stirra i väggen hela lovet. Fast jag längtar ändå till lovet. Hellre väggstirrning är skolstress.

Jag fick min telefonräkning idag också, den var 400 kronor lägre än förra kvartalet, men fortfarande över ett lakan. Illa.


 


Bröllop.

Gårdagen var trevlig, även om jag tog en drink för mycket. Men det var ju fribar. Ingen legitimation , inga kontanter. Fri bar. F-R-I-B-A-R.
Men det var fint, så pass fint att jag inte tyckte att det var töntigt att de valt just alla hjärtans dag att gifta sig på. Men det var som sagt fint, men kort. Jag trodde att de skulle stå där framme i kyrkan ett jäkla tag, men jag har väl sett för många romantiska skitfilmer. Jimmy och Elin sjöng och spelade Coldplays Yellow och Carros platstis syrra Emelie sjöng en Gessle låt. Det var mycket trevligt. Efter ceremonin , eller vad det kallas ( när de säger ja ( eller nej ) till varann och lovar varandra evig kärlek och blablablabla ) så fick damerna en lapp med ett låtnamn på och karlarna fick en artist eller ett band, och så skulle man para ihop sig med rätt. Jag hamnade bredvid Carros kusin Jimmy och en barndomskompis till Jocke. Som tur var så hade jag gett mig på skumpan så fort jag klev in i festlokalen så det blev ingen pinsamt tystnad. För annars är jag så otroligt dålig på att småprata.
Sedan blev det mat och ännu mer alkoholhaltiga drycker och jag var inte sen att ge mig på ölen. Det blev en hel del tal, och jag är glad att jag inte dängde skeden i glaset och rev av ett spontant tal. 
Sedan så har jag ingen uppfattning om vilken ordning resten av kvällens aktiviteter skedde. Konstigt nog så tappade jag uppfattningen när fri baren öppnade. De hade fått dit Marie och David ( Kobra , Volym ) som dj:ade, så det blev en hel del dansande. Och så sjöng Jimmy ännu mer, Utan dina andetag ( Kent ) tillägnad bruden och sedan sjöng han Fix you som brudparet dansade till. Det var fint. Jag har nog blivit lite blödig nu.






Jag kom på den geniala idén att be alla gäster ( när de blivit lite glada i hatten ) att skriva meddelanden på lappar och sedan förevigade jag dem, och sedan hamnar alla i ett fotoalbum som brudparet ska få när de kommer hem från sin smekmånad.



Det var hur som helst en trevlig kväll. Även om den kanske slutade med att jag spydde ned hela gården när vi kom hem. Fast jag var ju inte fullast , som ni ser.. :)

.

Idag mår man som man förtjänar. Igen. Som vanligt. Jag har ju lärt mig så många gånger att man varken ska blanda olika alkoholhaltiga drycker eller dricka mycket på en gång. Jag får lära mig samma läxa om och om igen. Men min nygifta kusin spydde i ett fågelbad på ett bröllop för några år sedan. Så jag hade iallafall det att luta mig emot. För det går ju inte att överträffa.

Nu ska jag gå och rota fram något fett och onyttigt ur skafferiet. Och försöka samla mig lite eftersom jag måste åka in till skolan lite senare.

Duscha känner jag nu att jag behöver göra också...


It's a nice day for a white wedding.

Moster kom och hämtade mig vid nio i morse och då åkte vi iväg till Make up store där kusin min skulle bli sminkad. Här har ni för och efter bilder :)



Hon blev hur snygg som helst , och med klänningen på ska vi inte tala om.
Kom nyss hem eftersom Carro och hennes blivande make skulle iväg och ta bröllopsbilder. Och jag måste byta och och sminka mig. Och dessutom hinna slänga i mig något lite lätt att äta också. För vid fyra bär det av mot kyrkan. Med lite trevligare aktiviteter idag.


nejra.

I väntan på att videobloggen ska laddas upp på youtube så slänger jag upp ett par bilder på Nejra från i söndags.




ååååååååååååååååååååååh.

Jag är så less på historiearbetet nu ! Det ska vara inne idag. Och jag kommer att klicka iväg mejlet 23.59. Jag är så trött på sådana där uppgifter som man kan tolka på en massa olika sätt. Som den här. Antingen så har jag skrivit helt rätt, eller helt fel.
Det här lät ju knepigt. Men så känns det.


Hela upplägget för historia A verkar lite knepigt det med. Nu ska vi jämföra filmerna Gladiator och Troja med det som står i våran historiebok. Men det finns en liten ruta där det står om Iliaden, av 20 sidor. Hur i helvete hade hon tänkt sig det då. Och wikipedia fick vi ikke använda.


Asch.


Snart kommer ett videoinlägg.

Hej!


pms.

Fy satan vilken jävla PMS jag råkat ut för den här månaden. Visserligen brukar jag ju aldrig komma undan det , men då brukar det vara PMS munchies. Då jag äter och äter och till slut känner mig alldeles proppmätt , men efter en halvtimme ( om inte tidigare ) så är jag i skåpen och rotar igen. Idag fick jag för mig att göra en stor pommesfritt tallrik tjugo minuter efter jag hade ätit middag. Men mamma hann som tur var stoppa mig och övertala mig att ta en smörgås istället.
Och som jag har tjurat och bråkat dessutom. Jag brukar kunna hantera mina agressioner ganska så bra , oftast. Men idag råkade far min ut för en riktigt utskällning, och för en gångs skull så lyssnade han på vad jag hade att säga verkar det som. Det var ju något positivt iallafall. Men att behöva ha PMS för att han ska lyssna på mig är ju lite illa, från hans sida då.
Det blir ju bara värre och värre för varje månad som går nu också har jag märkt av. Jag blir bara ilsknare och ilsknare, och hungrigare och hungrigare. Jag har hört att folk har mördat och tagit livet av sig under PMS, så man borde kanske börja oroa sig lite. Kanske söka upp en doktor för antidepp.
Vilka jävla problem man har. Kan lika gärna operera bort skite  för jag ska ändå inte ha några barn. Tänk vad billigt och bekvämt.

Nähepp, nu ska jag fortsätta att skriva på mina arbeten.
Hej!

workworkwork.

Nu har jag allt under kontroll , tror / hoppas jag. Har suttit hela dagen med datorn i knät och stirrat på Troja. Imorgon ska vi kolla på Gladiator igen. För jag kommer inte ihåg ett piss. Tror att jag råkade somna till en stund när vi såg den i skolan också.
Men efter att ha sett Gladiator så kom jag på hur jävla bra Russel Crowe är. Så jag drog hem Romper stomper igen. Jag och skins filmer ni vet. Men den är riktigt bra den med. Men det ser kanske lite könstigt ut att mina favoritfilmer heter This is England , American history X och Romper stomper..
Men jag tog hem 3:10 to Yuma också, den är riktigt bra. Och dessutom så är Ben Foster med och spelar ännu en psyko roll.

Nu ska jag fortsätta med talet och redigera ett par foton som jag ska framkalla imorgon. Och när jag har Nejras tillåtelse så dyker de antingen upp här eller på min fotoblugg.


Godnatt!

this iz zpartaa

Sitter med historiearbetet nu. Kollar på Troja igen. Men inte blir jag smartare för det. Dessutom så får man bara läsa i historieboken. Så jag skriver bara ihop en halv a4 ( som är minimum ) för varje fråga. Så får hon säga vad hon vill. Jag ska iallafall få skiten gjord.
Nu ska jag sätta mig framför Troja igen. Sedan blir det Olivia Malone arbete och tal. Så sysslolös är jag ikke.


09.02.09

Som sagt , den här studiedagen kunde inte komma mer lägligt. Har suttit och redigerat bilder till fotouppgiften och APUn idag. Och har dessutom hunnit med att plugga historia. Men jag har fortfarande historiearbetet, talet , mediebarometern och det skriftliga av fotouppgiften kvar. Så det blir en hel dags pluggande imorgon också. Fast den här dagen är inte slut än...

Har även hunnit med ett varv runt Knapern med Natha. Och så ett stopp vid busshållsplatsen för skitsnack och rökpaus som vanligt.


Nu ska jag fortsätta med historiearbetet.


Hej!


nejris.


Kroppen har tagit ut sin rätt efter två kvällar av alkoholintag. Jag är alldeles slut , men ändå ganska utvilad eftersom jag sov till halv två idag. Utan att ens må dåligt över det. För jag var så otroligt trött. Somnade vid tre tiden natten till lördag och gick upp igen vid åtta, fortfarande smått påverkad. Men jag hade väldigt trevligt och roligt igår.
Studiedagen imorgon kunde inte komma mer lägligt. Hela dagen ska vigas åt skolarbete. Foto , Historia , Mediekommunikation .. you name it ! Fast en liten sovmorgon ska jag göra plats för.

Idag har jag fotat lite till fotouppgiften. Olivia Malone arbetet , ni vet. Nejra fick såklart vara modell. Och det blev en hel del bra bilder. Så resten av kvällen kommer att bestå av redigering. Och Beck.

möhippan.

Igår hade vi möhippa för min kusin som ska gifta sig nästa helg. Dum som jag var så hade jag ju tagit en öl för mycket kvällen innan, och dessutom sovit högst tre timmar. 
Hursom.

Först drog vi till Hemlingby där Carro fick åka utför, i en fräsig , lila fartdräkt dessutom. Hon fick ett par uppgifter som hon skulle utföra och efter att ha åkt ett par gånger så blev det korv med bröd. Pastasallad för min del.




Sedan drog vi vidare till stan där hon fick ett par uppgifter som hon skulle göra.
Gå igenom hela nian och spela blockflöjt.



Efter det fick hon en liten diktbok och blev tillsagd att gå till olika människor och läsa upp utvalda dikter. Första offret blev damen på bilden här nedan. Sedan fortsatte det med en karl som själv bad om att få höra en dikt. Sedan skickade vi in henne på Glitter där hon fick tillkalla allas uppmärksamhet och lika så på Crispin.


Sedan var det dags för Cykelhjälpen. Hon fick en cykelpump och skulle springa fram till alla som cyklade förbi och pumpa deras däck. Men eftersom det var skitväder så gick barnvagnar lika bra. Och visst fick hon pumpa , och alla cyklister var så tacksamma så.
Tyvärr så var vissa svårflörtade.



Sedan fick hon ställa sig utanför Åhléns med en sådan där liten gitarr som egentligen inte heter gitarr , men jag kommer inte ihåg vad det heter så jag kallar det gitarr. Hursom. Där fick hon stå och sjunga låtar som Staffan var en stalledräng och Idas sommarvisa. Dessutom så skulle hon samla in pengar i sin söta , lilla jumpapåse. Och visst fick hon pengar. För dem skulle hon köpa bröd på Centralbageriet , MEN hon fick inte prata. Så hon fick stå där inne och peka samtidigt som hon la fram pengarna och en lapp där det stod 'giv oss vårt dagliga bröd'.


Efter att ha införskaffat sig ett rågbröd så blev det en snabb visit på Mingel och bar. Sedan gick vi vidare till Lusthuset, där hon skulle fråga efter något som stimulerade anus ,helst med döskallar på. Tyvärr hade de inga med döskallar på , men visst hade de svarta. Det slutade med en svart buttplug, och så en flaska glidmedel som doftade jordgubb i bröllopsgåva från Lusthuset. Det var gulligt.


Efter det åkte vi till Fjärrans relaxavdelning och värmde oss i bubbelpoolen. Sedan lämnade vi Carro som fick massage medan vi åkte hem till henne och lagade middag och bytte om inför kvällens festligheter.



Carro fick den klassiska möhippelooken.



Sedan blev det BILAGAN!
Där Carro fick bjuda oss alla på sin vackra stämma till White Wedding och någon typisk svensk kärleksballad som jag inte kommer ihåg vad den heter.




Där blev vi inte kvar länge. Utan drog istället till Heartbreak och spenderade resten av kvällen på Slicks dansgolv + toalettkön.



Det var en väldigt trevlig dag ( och kväll ). Men jag har nu fått en till anledning att inte gifta mig.

partypartyparty.

Jaha. Så var min vita månad bruten. Faktiskt nästan precis en månad. Och nej det har inte varit så jobbigt som det kanske lät. Det jobbiga var att när man väl skulle dricka/festa igen så var det så mycket samtidigt så man var tvungen att stå över ett par festligheter också. Lite tråkigt.
Men kvällen började iallafall hos Evelina , där vi åt en massa vitlöksbröd med tzatsiki. Egentligen skulle vi äta finmiddag men det reducerades till en lite lätt måltid innan kvällens festligheter.
Efter vi stoppat i oss ett par bröd och dansat till diverse gamla klassiker så gav vi oss ut och gjorde stan osäker.
Första anhalten var Sjömanskyrkan där både Intakto hade premiärfest och Vasa avskedspartaj för sina spanjorer. Där hälsade vi på ett par kömpisar,och sedan drog vi ganska snabbt vidare till den nyfyllda artonåringen Maus födelsedagspartaj. Men han skulle såklart utnyttja sina nyvunna förmåner (krogen) på en gång och körde ut oss efter en stund. Då begav vi oss till Sjömanskyrkan igen och snikade in oss på Vasas partaj och dansade en stund.

Sedan slutade det som vanligt på en snabbmatsrestaurang, den här gången Mc.


Och nu sitter jag här, fortfarande lite halvt full. Ni vet när man har en såndär jobbig fylla kvar. Det där sista, som de sista dropparna orsakade. När man bara vill bli nykter. Och hoppas på att det där bubblandet i magen inte ska resultera i uppkastningar. I det stadiet befinner jag mig i nu.

Men jag ska lägga mig i min mjuka, sköna säng nu och slå på teven och somna till E-rings låga sorl. Och jag känner att jag som annars sover så tyst och fridfullt kommer att snarka så att hela byn kommer att vakna. Så trött är jag. Och så efterfyllan på det.


kings of leon.

Den här låten har gått om och om igen i mitt huvud sedan jag råkade se videon igår.


asch.

Och så hade vi ännu en torsdag överstökad. Jag hatar torsdagar. Jag börjar 8.30 och slutar fem. Dagen börjar med en tre timmars rörlig bild lektion. Visst är det kul när det går bra, men nu är det dags att få ihop hela filmen och det ska klippas iohp hit och dit. Ljudet ska fixas , vi måste hitta stämningsmusik och partymusik. Dessutom så gick allting åt helvete idag. Jag är så oteknisk och jag förstår mig inte alls på det där programmet. Jag fattar inte varför allt ska behöva vara så satans avancerat.

Nu har jag suttit framför datorn och tuggit i med ett par digistive kex med choklad en stund, och känner att det är dags att ta tag i något skolarbete. Fast helst av allt vill jag bara sova.

Nejmen jag återkommer när jag har något roligare att dela med mig av.

På återseende!


laleh.

Jag tittade lite på Popcirkus och så klev Laleh på scenen, och jag blev genast påmind om hur bra hon är ! Så nu ligger alla hennes plattor på ipoden.



03.02.09

Idag släpade jag och Frida med oss kameran till dagiset och filmade när ungarna åkte skirdskor i tolv minus. Och sedan var det faktiskt inte så mycket mer. Vi åkte in till skolan och åt vid tolv , eftersom det var nuggets. Efter alla ihopkok och röror med bönor och jävelskap så kunde jag inte missa dagens lunch.
Sen gick vi till skolan och förde över dagens band. Och trökade med twinzen som också hade redigering att göra.





ice cream.

PECANGLASS ÄR TAMIGFAN DET GODASTE SOM FINNS ! Beach 09 får bli beach 10.


1st.

Fy fan. Den här jävla förkylningen vill tamigfan aldrig ge sig. Har varit nära till tårar för att jag blir så frustrerad av den här satans sjukdomen. Nu lät det ju kanske som att jag var dödssjuk. Men jag stressar upp mig såotroligt över att inte kunna gå till skolan nu när vi har så mycket att göra. Ännu värre blir det när jag blir för yr för att sitta vid datorn och skriva på mina två skriftliga arbeten som ska in ganska snart.

Jag har iallafall lyckats komma en bit på talet, vilket jag är lite smått lättad över. Nu gäller det bara att skriva klart det. Jag är världmästare på att skriva halvfärdiga arbeten. Jag har säkert hur många oavslutade arbeten och noveller som helst.

Nu tänkte jag lägga mig framför teven och zappa runt tills jag blir lite sömnig.


RSS 2.0