So tell me he-he-he-he-he-he-he-he-hey ! Do you wanna drink some alcohol?

Gårdagen. Det var då traditionsenlig mediafest för att 'hälsa' ettorna välkomna. Kvällen började hemma hos Frida efter en lång dag på 'jobbet'. Egentligen så hade jag bara fotat fyra plagg och sedan bestämde vi oss för att fika bort dagen. Och så klädde vi om en skyltdocka som tog ungefär halva dagen eftersom vi ändrade oss hela tiden. Men tillslut så blev det en DG inspirerad outfit. Helt ok. Får se vad handledaren säger när hon kommer tillbaka efter semestern.

Hursomhelst. Vid nio tiden började vi vandra mot Sörby där festen var, i en pytteliten lokal. Så de flesta hängde utanför och var lite smått högljudda. Men man glömmer ju helt bort att det är vardag. Är man ledig är det helg. Är det fest så är det fest.
Efter en stund trängde alla in sig i det lilla utrymmet och såg på när nollorna blev dubbade till ettor. De fick en mycket , mycket mildare nollning än vad vi fick. När alla hade blivit dubbade så gick alla ut igen innan klaustrofobin slog till. Där ute mötte vi ett par konstaplar som hade blivit dit ringda av halva kvarteret, så det var bara att ta sitt pick och pack och dra därifrån.
Evelina var upprörd över sin borttappade plånbok så vi vandrade hem till henne ihop om att hon hade glömt den hemma. Det hade hon.
Jag somnade till i hennes soffa men vaknade snabbt när de tog ton till allt från Kent till Johnny Cash. Sedan övergick det till prat med mansröst och sedan till fittfisar. Sedan blev vi hemskickade för Evelina skulle sova. Så vi vandrade ned till stan igen och sedan åkte vi hem.























Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0