Söndag

Idag sov jag till ett, det är ju söndag. Egentligen hade jag planer att åka ned till stan och köpa en present till min tremänning, men det var ju söndag. På söndagar får man skjuta upp grejer, man får sova till ett ( även om jag ändå gör det varje dag ).
Jag har iallafall hunnit med att bada, inte för att det är så varmt ute, jag sitter ju inne hela dagarna eftersom jag inte tål värmen. Jag förstår inte hur folk kan ligga och trycka i solen, jag bränner av mig fötterna bara genom att ta mig ned för trapporna ute. Och det är inte bara värmen som är hemsk, nej, det blir torrt, vi har egen brunn, sommarstuge brunn, 15 meter. Vi har knappt något vatten och det värsta jag vet är att bli utan vatten, speciellt på vintern. Jag har ju varit med om det ett par gånger. Om man säger så.
Så det är anledningen till att jag badade, för att bli ren. I ån. Kan man hitta skitigare vatten? Det är tur att man får vara lite sunkig på sommaren.


Nu ska jag städa. Och idag blir det ingen bild på oredan, det har nog aldrig varit en sådan oordning i mitt rum. Jag får inte plats med böckerna i hyllan längre så skivor, böcker , filmer osv ligger slängda överallt. Det ser förjävligt ut.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0